Detalji članka James Bond

NE DA MU MIRA

Zašto Daniel Craig proganja Javiera Bardema?

Daniel Craig priznaje da je proganjao svog kolegu Javiera Bardema kako bi ga nagovorio da odigra ulogu u novom Jamesu Bondu

Daniel Craig proganjao je danima Javiera Bardema i nagovarao ga da prihvati ulogu negativca Raoula Silve u 'Skyfallu', piše stranica Female First.
Britanski je glumac insistirao da upravo Javier odigra tu ulogu u 23. filmu franšize o agentu 007 i misli da je španjolska zvijezda posao odradio fantastično. 'Jedan sam od najvećih Javierovih obožavatelja. I progonio sam ga zbog te uloge. Čak sam otišao na jednu zabavu na kojoj je on bio kako bih ga zamolio da razmisli o ulozi i on je pristao', kaže Craig.

'Bilo je jako zabavno snimati. Mislim da je on jako dobar izbor. Istodobno je zabavan i smiješan. Smijem se svaki put kad pogledam te scene i nadam se da će i publici svidjeti.'
Također govorio o dobrom odnosu s redateljem Samom Mendesom. 'Sam na neki način sve uključuje u proces. Stvara dobre odnose, dobro radi s glumcima tako dobro, ne pokušava ništa sakriti i učiniti teškim. Tako je lako raditi. Volim raditi s ljudima. I volim kad se problemi rješavaju.'Novi film o Jamesu Bondu 'Skfall' dolazi u kina 1. studenoga. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken - prije filma 'Skfall' ova dva globalna branda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.
James Bond