Detalji članka James Bond

DANIEL CRAIG

'Sve mi je teže snimati gole scene'

Iza njega je već treći film o legendarnom tajnom agentu 007, ali Daniel Craig još se nije navikao na snimanje golišavih scena koje se podrazumijevaju u filmovima o Jamesu Bondu

Daniel Craig priznaje da mu je sve teže raditi taj škakljivi i golišavi dio posla. 'Dijelove scenarija u kojima piše da se moram skinuti ne čitam. Nije bitno koliko puta moram to napraviti. Što sam stariji, to mi je teže snimati golišave scene. Mislim da djevojke unose dovoljno seksepila u film', rekao je Craig koji se u novom filmu 'Skyfall' vraća kao slavni britanski špijun.

Zlikovca Raoula Silvu glumi 43-godišnji Javier Bardem, a Daniel žali što tijekom snimanja nije imao više vremena družiti se s kolegom. Želja mu je s karizmatičnim Španjolcem otići na utakmicu ragbija.

'Javier je igrao ragbi za Španjolsku. I ja sam velik obožavatelj tog sporta i bilo bi sjajno kada bismo zajedno navijali', kaže Craig.

Novi film o Jamesu Bondu, 'Skyfall', prikazuje se od 1. studenoga u kinima. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall' ta dva svjetska brenda surađivala su u filmovima Tomorrow Never Dies, The World is Not Enough, Die Another Day, Casino Royale i Quantum of Solace.

Sve o temi: daniel craig | james bond | Skyfall
James Bond