Detalji članka James Bond

NAJ, NAJ NA SVIJETU

Severinina ljepota i Bonda ostavlja bez daha

Ne bi to bio pravi film o Jamesu Bondu kad njegova djevojka Severine ne bi nosila zavodljiv, najblještaviji nakit na svijetu – s kristalima Swarovski

Najpoznatiji tajni špijun na svijetu možda nosi najbolja odijela, s potpisom dizajnera Toma Forda, no Bondova djevojka Severine (u novom nastavku 'Skyfall' glumi je francuska glumica Berenice Marlohe) nosi najljepši nakit – ukrašen kristalima Swarovski.

Luksuzni je brend htio doprinijeti novom nastavku o tajnom agentu 007 pa je angažirao najpoznatijega britanskog draguljara Stephena Webstera (njegovi su klijenti Madonna i Johnny Depp) kako bi kreirao kolekciju nakita upravo za novu Bondovu djevojku Berenice Marlohe, koju je Swarovski odabrao kao zaštitno lice svoje jesenske kampanje 'Kraljevstvo dragulja'.

'Bez sumnje, ova suradnja s draguljarskim brendom Swarovski za novi Bondov film za mene je bila pravi izazov. Mislim da će ova linija nakita savršeno odgovarati scenama iz filma', rekao je Webster. Kolekcija, čiji je lajtmotiv zmija, već je dostupna u prodaji.

218708,216209,218092,218599

Novi film o Jamesu Bondu 'Skfall' dolazi u kina 1. studenoga. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall' ova dva globalna brenda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.
Sve o temi: swarovski | james bond
James Bond