Detalji članka James Bond

I JAMES BOND U TRENDU

Filmski junaci obožavaju Heineken

U kina uskoro stiže novi film o avanturama Jamesa Bonda – 'Skyfall'. Jedan od ekskluzivnih globalnih partnera u novom filmu o Jamesu Bondu je Heineken, vodeći svjetski pivski premium brend. No Heineken se već i prije pojavljivao u filmskim hitovima kao što su 'Austin Powers', 'Matrix', 'Bourneov identitet'

Uspješna suradnja između Heinekena® i filmske franšize Jamesa Bonda traje već 15 godina. Počela je davne 1997. godine filmom 'Tomorrow Never Dies’, a nastavila se i u filmovima ‘The World is Not Enough’ , ‘Die Another Day’, ‘Casino Royale’ te ‘Quantum of Solace’. 'Skyfall' je šesti film u kojem surađuju ova dva globalna brenda. James Bond i Heineken imaju mnogo toga zajedničkog i savršeno se slažu jedan s drugim – teže boljemu, poznati su diljem svijeta, prave su ikone i spadaju u premium kategoriju. Stoga ne čudi da je Heineken i ovaj put jedan od ekskluzivnih globalnih partnera u novom filmu o Jamesu Bondu. Osim u filmove o Jamesu Bondu, Heineken je bio uključen i u neke druge holivudske hitove kao što je 'Austin Powers', 'Bourneov identitet', 'Swordfish', 'Matrix' i 'Zoolander'.

Vezano uz najnoviji film o Jamesu Bondu, zanimljivo je da se sam tajni agent, odnosno Daniel Craig, pojavljuje u TV reklami za Heineken koja se od kraja rujna prikazuje i u Hrvatskoj. To nije prvi puta da vodeće svjetsko premium pivo surađuje s vrhunskim holivudskim glumcima. Svi se zasigurno sjećaju odličnih TV spotova u kojima su sudjelovali Brad Pitt, Jennifer Aniston, John Travolta, Ray Liotta, Ben Stiller, Matt Damon i John Cleese.

Novi film o Jamesu Bondu 'Skyfall' prikazuje se od 1. studenoga u kinima. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken.


Sve o temi: james bond | Skyfall
James Bond