Detalji članka James Bond

DANIEL CRAIG

Otkad sam Bond, ne smijem piti u javnosti

Daniel Craig pomalo žali za danima kad su si glumci mogli priuštiti pokoje opijanje i opuštanje u javnosti, što on danas ne može, posebice otkad je James Bond

'Pričam s ljudima koji su u filmskom biznisu 40 i više godina i svi govore kako je ključna razlika između današnjice i nekadašnjih dana ta da si se prije mogao napiti u baru, opustiti se i dobro se provesti, štogod, i nitko to ne bi saznao jer nisu svi imali kamere i fotiće kao danas', rekao je Daniel Craig za Vanity Fair i nastavio:

'Nije da žudim za time da se napijem u baru, već to navodim samo kao primjer. Jednostavno, danas ne mogu živjeti normalno. Posebice otkad sam James Bond jer se od mene očekuje da se ponašam kao dio elite. I to me jako rastužuje jer ja volim barove.'

Kad smo kod barova i pića, 'nevjerojatno je koliko sam puta sjedio prijepodne u baru na intervjuu kad bi mi stigao martini. Hej?! 11 sati je! Živjeli, ali ne namjeravam to popiti', dodao je Daniel, pardon, James.

Novi film o Jamesu Bondu Skyfall prikazuje se od 1. studenoga u kinima. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall', ova dva globalna branda surađivala su u filmovima Tomorrow Never Dies, The World is Not Enough, Die Another Day, Casino Royale i Quantum of Solace.

Sve o temi: daniel craig | james bond
James Bond