Detalji članka James Bond

NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'James Bond: Skyfall'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju kratki slogan na temu 'James Bond i Heineken', a najoriginalniji i najzabavniji po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr), Thibault Mesqui (Heineken) i Dejan Kutnjak (DMS). Dodijelit će se dvije glavne nagrade i 12 utješnih nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s kratkim sloganom na temu 'James Bond i Heineken'.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 28. rujna do 22. listopada. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednike ćemo objaviti na tportalu 25. listopada do 16 sati.

4) Nagrade

2x glavna nagrada:

- Sony Experia U + dvije ulaznice za Heineken premijeru filma 31. listopada u Kaptol Centru + Heineken poklon paket

12x utješna nagrada:

- 8x Heineken poklon paket
- ulaznice za Heineken premijeru filma 31. listopada u Kaptol Centru


Poklon paket se sastoji od :
- Heineken T-shirt
- Heineken otvarač privjesak James Bond
- Heineken kapa
- Henieken rokovnik
- Heineken James Bond čaša

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.
James Bond