TinTin

NAGRADNJAČA

Tintin vas nagrađuje

U serijama avantura oko svijeta od kojih zastaje dah, stripovski junak Tintin postao je prava planetarna senzacija. Neustrašivi novinar sa smiješnim čuperkom i hrabrosti da uvijek napravi pravu stvar u najneizvjesnijoj situaciji je oduvijek bio svjetski junak za mlade čitatelje i prava inspiracija glumcima. Filmska ekranizacija u naša kina dolazi 3. studenoga, a tportal.hr i Continental su za svoje čitatelje pripremili mnoštvo nagrada!

Stripovi Tintina, koje je napisao i nacrtao Georges Remi pod umjetničkim imenom Hergé, prošli su kroz različite kulture, brojne generacije, pa čak i ratom razorene granice.

Ovaj popkulturni fenomen trajne veličine preveden je na više od 100 jezika i prodan u više od 250 milijuna primjeraka… i još uvijek se prodaje.

Unatoč svim dalekim mjestima koje je Tintin proputovao – od Perua do Tibeta pa čak i do Mjeseca – postoji još jedno mjesto koje mora osvojiti – filmsko platno. To se mijenja filmom 'Avanture Tintina', koji ne samo da ga donosi svjetskoj filmskoj publici po prvi puta nego ga donosi u inovativnom novom obliku koji gura kreativni razvoj pripovijedanja 21. stoljeća, ali na način da ostane vjeran Hergéovom neponovljivom i bezvremenskom vizualnom stilu.

Izvor kontinuirane moći stripa je uvijek bio način na koji njegov simpatičan lik i njegova putovnica u egzotične zemlje i hrabre bitke s kriminalcima zajedno vežu ljude koji su doživjeli njegove avanture snažnom zajedničkom sponom.

Da bi predstavili publici u maksimalnoj širini Tintina i njegove saveznike i neprijatelje, autori su odlučili kombinirati omiljene knjige Tintina – 'The Crab with the Golden Claws', 'The Secret of the Unicorn' i 'Red Rackham’s Treasure' – u jednu priču koja će oduševiti modernu publiku.

Tportal.hr i Continental film poklanjaju vam 10x2 ulaznice za film, a Algoritam je pripremio i četiri knjige 'Tintinove pustolovine'.

Po dvije ulaznice za projekciju filma su osvojili:

Šerbo Hušidić
Marina Mekovec
Mario Kapetanić
Zoran Petan
Martina Tušak
Ivan Habunek
Senka Selak
Ivana Štiglec
Josip Malenica
Ines Bralić

Knjige su osvojili:

Almir Adžajlić
Marino Dujmović
Daira Jurišić
Marko Hunjet

Knjige šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici ulaznica će o preuzimanju biti obavješteni putem maila.
Anketa  
Koji vam je najbolji oskarovski film Stevena Spielberga?
strumpfovi