Pirati s Kariba

POVRATAK LEGENDARNOG KAPETANA

'Pirati s Kariba: Nepoznate plime'

U produkciji Jerryja Bruckheimera i u režiji Roba Marshalla, novi nastavak poznate hit franšize 'Pirati s Kariba: Nepoznate plime' donosi nam mnogo zabave, pustolovine i humora - ovog puta u Disney Digital 3D i IMAX 3D izdanju. Film u naša kina dolazi 19. svibnja, a dotad sve o 'Piratima' saznajte na našoj podstranici

Johnny Depp vraća se u akcijskoj avanturi u ulozi kapetana Jacka Sparrowa. Nakon što mu život ponovno na put dovede karizmatičnu Angelicu (Penelope Cruz), nije više siguran je li u pitanju ljubav ili je ona samo nemilosrdna varalica koja ga iskorištava da bi pronašla Fontanu mladosti. Nakon što se ukrcaju na brod legendarnog kapetana Crnobradog – Osveta kraljice Anne - Jack se nađe u vrtlogu nepredvidive avanture u kojem ne zna koga da se boji više: Crnobradog ili Angelice, žene s kojom dijeli tajanstvenu prošlost.

U filmu se pojavljuju i Geoffrey Rush kao osvetoljubivi kapetan Hector Barbossa i Kevin R. McNally u ulozi Jackovog starog kolege Joshameea Gibbsa. Tu su još i odlučan misionar Sam Clafin i Astrid Berges – Frisbey u ulozi misteriozne sirene.

Film je, baš kao što i priliči gusarskom filmu, sniman na pet otoka. To su Kauai, Oahu, Puerto Rico, Palominito i Velika Britanija.
Anketa  
Od četvrtog nastavka 'Pirata s Kariba' očekujem:
potc4