Ja sam broj 4

NAGRADNJAČA

Tko će gledati film 'Ja sam broj četiri'

U izvršnoj produkciji Michaela Baya i Stevena Spielberga dolazi nam prava tinejdžerska znanstveno-fantastična poslastica – 'Ja sam broj četiri'! Snimljen prema istoimenoj knjizi, čija priča prati skupinu tinejdžera vanzemaljaca koji dolaze na Zemlju nakon što njihov planet unište zle sile. A osim nagrada iz filma, tportal.hr i Continental film poklanjaju svojim čitateljima i tri knjige u izdanju Algoritma te 5x2 ulaznice za projekciju filma

'Ja sam broj četiri' filmski je doživljaj prepun akcije, s pričom smještenom u okruženje srednje škole, čiji su likovi uvučeni u smrtonosnu potjeru. Klasični dramatski elementi koncipirani su tako da uvuku publiku u napetu radnju od prve do posljednje scene. Glavni lik, John Smith, suočen je sa spoznajom da su ono što je on oduvijek mislio o sebi i ono što on doista jest dva dijametralno različita pojma te mora donijeti odluku želi li ili ne prihvatiti svoju sudbinu – i žrtve koje ona nosi sa sobom.

Producent Michael Bay objašnjava: 'Sudbina Broja četiri će ga sustići, želio on to ili ne. To izvorište dramatike cijeloga filma. Taj tinejdžer konačno pronalazi ono što je cijeloga života tražio, ali to ne može imati prije nego što spasi svijet.'

Spomenimo i kako je 'Ja sam broj četiri' film s najvećom količinom specijalnih efekata na kojem je Caruso dosad radio. Redateljsko iskustvo koje je Michael Bay stekao na megahitovima poput 'Transformersa' i 'Armageddona' bila je od neprocjenjive pomoći. 'Najveća Michaelova pomoć sastojala se od toga da me uputi u ono što se fizički treba odviti na setu kada se radi s CG-jem', objašnjava Caruso.


Uz ulaznice dijelimo i originalni potpisani plakat filma od strane redatelja D.J. Carusa i glavnih glumaca Alexa Pettyfera i Dianne Agron.


Nagrade (majice, olovke, lampe) su osvojili:

Anamarija Jakić
Marija Bročić
Laura Kokot
Kornelija Mauhar


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


Po dvije ulaznice za projekciju filma osvojili su:

Dušan Ivančević
Kristina Golub
Marina Munta
Suzana Vučinić
Ivana Jurina Čolakić


Knjigu su osvojili:

Monika Ivandić
Sandra Lukić
Ivana Bužić


Knjige šaljemo poštom na kućnu adresu.
Anketa  
Koji je vaš omiljeni film u produkciji Michaela Baya?
Imn4