Ja sam broj 4

NOVI AKCIJSKI TRILER

'Ja sam broj četiri'

Iz DreamWorks Studija nam dolazi novi akcijski film redatelja D. J. Carusa. Riječ e o napetom trileru s elementima znanstvene fantastike, a scenarij je napisan prema bestseleru Pittacusa Lorea u izdanju Algoritma. Film u naša kina dolazi 31. ožujka, a dotad saznajte sve što vas zanima o filmu na našim podstranicama

'Ja sam broj četiri' napeti je triler o nevjerojatnom mladiću Johnu Smithu (Alex Pettyfer), bjeguncu pred nemilosrdnim neprijateljima koji su ga odlučili uništiti. Mijenjajući identitet i seleći se iz grada u grad sa svojim zaštitnikom Henrijem (Timothy Olyphant), John je klinac bez prošlosti. U malom gradu u Ohiju, koji sada naziva svojim domom, Johnu se događaju stvari koje će mu promijeniti život – doživljava prvu ljubav (Dianna Agron), dobiva nadnaravni dar i povezuje se s drugima kojima je dodijeljena ista nevjerojatna sudbina.

Istovremeno, John je tipičan tinejdžer koji svog zaštitnika Henrija izluđuje na svakom koraku, ne shvaćajući u potpunosti posljedice svojih djela. To je prava životna drama u kojoj su ulozi vrlo visoki. Napetost koja proizlazi iz tog lika određuje održava napetost cijelog filma.

Redatelj D. J. Caruso pojašnjava: 'Što je publici više stalo do nekog lika, kada se taj lik nađe u pogibeljnoj situaciji, ta će se situacija činiti još opasnijom i zastrašujućom upravo zbog povezanosti publike s tim likom.' Caruso napominje kako je bio suočen s velikim izazovom jer je u filmu želio dobiti kombinaciju realne životne drame koju proživljavaju likovi s njihovim nadnaravnim sposobnostima, a istovremeno držati radnju utemeljenu u stvarnosti.
Anketa  
Koji je vaš omiljeni film u produkciji Michaela Baya?
Imn4