PREMIJERA U TOKIJU

Kim Cattrall pokazala novi friz

Što dalje odmiče premijerna turneja filma 'Seks i grad 2', četiri glavne glumice izgledaju sve bolje i opuštenije, a Kim Cattrall to je dodatno naglasila novom frizurom

Najnovija postaja turneje na kojoj se premijerno prikazuje film 'Seks i grad 2' bila je japanska prijestolnica. Tokio je pozdravio četiri zvijezde prigodnom glamuroznom zabavom na kojoj su Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon izgledale bolje nego ikad, a pažljivo odabrane haljine savršeno su isticale njihove adute.

Sarah Jessica nosila je raskošnu cvjetnu haljinu Vivienne Westwood, a uz nju malu zlatnu torbicu Alexandera McQueena i satenske cipele koje potpisuje Charlotte Olympia. Kim Cattrall najviše je iznenadila novom bob frizurom, kraćom za nekoliko centimetara, koja ju je pomladila za nekoliko godina, uz što je nosila zlatnu asimetričnu haljinu Naeema Khana. Kristin Davis odjenula je pak vintage žutu haljinu dužine do koljena iz kolekcije Jean Patou Haute Couture Christiana Lacroixa, dok se Cynthia Nixon pojavila u jednostavnoj crnoj haljini Calvina Kleina.
Sve o temi: seks i grad 2 | Kim Cattrall
Anketa  
S kojom junakinjom 'Sexa i grada' se najlakše poistovjećujete?