CURE SE VRAĆAJU

'Seks i Grad 2'

Zabava, prijateljstvo, moda: 'Seks i grad 2' donosi sve to i još više od toga kada Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) i Miranda (Cynthia Nixon) još jednom zagrizu Veliku Jabuku – i još štošta – u sjajnom nastavku svojih užurbanih života i ljubavi

Što se događa nakon što kažete – uzimam? Život je upravo onakav kakav su ove dame priželjkivale, ali ovo ne bi bio 'Seks i grad' da u životu nema još iznenađenja. Ovaj put u obliku glamurozne, suncem okupane pustolovine koja ove žene iz New Yorka odvodi na jedno od najluksuznijih, najegzotičnijih i najživopisnijih mjesta na svijetu, gdje se iza svakog ugla krije nešto tajanstveno. To je kao naručen bijeg za prijateljice koje se, usprkos opiranju, nađu u tradicionalnim ulogama supruga, majki i još koječega.
Naposljetku, katkad jednostavno morate nekamo pobjeći s prijateljicama.

Dvanaest godina, šest sezona i jedan iznimno uspješan film. 'Seks i grad' prerastao je u međunarodni fenomen, a gledatelji diljem svijeta osjećaju se tako povezano s Carrie, Samanthom, Charlotte i Mirandom da ih doslovno smatraju bliskim prijateljicama, a ne fikcijskim likovima.

Scenarist je i redatelj filma 'Seks i grad 2' Michael Patrick King. Glavne uloge u filmu igraju Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon, a u ostalim naslovnim ulogama pojavljuju se John Corbett, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Willie Garson i Mario Cantone.
Sve o temi: seks i grad 2
Anketa  
S kojom junakinjom 'Sexa i grada' se najlakše poistovjećujete?