Iron Man 2

NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Kreni i osvoji novi LG Viewty Smile'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju slogan za film 'Iron Man 2'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr), Silvija Ožvald (voditeljica marketinga LG-a), Tin Bosek (Promocija, tportal.hr). Dodijeliti će se ukupno tri (3) glavne nagrade.


2) Kako sudjelovati?


Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno sa sloganom za film 'Iron Man 2'. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno jednim tekstom.


3) Rokovi


Trajanje natječaja: 29. travnja – 20. svibnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati. Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 24. svibnja 2010.


4) Nagrade


Nagrada su tri mobitela LG Viewty Smile GT400.


5) Opći uvjeti natječaja


Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje. Maksimalna dužina teksta je 150 znakova zajedno s razmacima. Slogan mora biti na hrvatskom jeziku.


Tportal.hr i LG mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

LG ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i LG-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.
Anketa  
Volite li filmove rađene po superjunacima?