Valentinovo detalji članka

SAVRŠEN POKLON

E-čitač i e-knjige idealni za Dan zaljubljenih

Čitanje elektroničkih knjiga postao je svjetski trend, a brojne atraktivne naslove domaćih i stranih autora možete pronaći u svega par klikova na e-knjižari

Upravo ovih dana e-knjižara Planet9 nudi 25 odličnih knjiga domaćih i stranih autora u pola cijene pa je svakako posjetite ako ste u potrazi za idealnim darom ili jednostavno, dobrim štivom. U cjelokupnoj ponudi nalaze se i 'Ponos i predrasude' Jane Austen, 'Bujna mašta' Olivije Joules Helen Fielding, 'Zavičaj, zaborav' Ludwiga Bauera, 'Anastazija' Olivera Šimprage te 'Savršen zavodnik' Olivera Kuhna i brojne druge knjige u elektroničkom formatu po cijenama već od 23 kune.

Da bi doživljaj bio potpun, u T-Centrima možete pronaći i iznimno povoljnu ograničenu ponudu e-čitača Planet9 po promotivnoj cijeni od 898 kuna. Ovo je idealan dar za ljubitelje knjiga jer je manji, tanji i lakši (svega 240 grama) od tiskanih izdanja, može pohraniti do 12 tisuća naslova, a njegova baterija dostatna je za čitanje čak 8.500 stranica.

Uza sve to, ima i ugrađeni englesko-hrvatski rječnik, MP3 playe, te za još ugodniji doživljaj čitanja virtualnu tipkovnicu za zapisivanje bilješki, dojmova ili podcrtavanje važnih dijelova teksta. Uz njega dobivate i poklone: karticu za besplatan podatkovni promet za preuzimanje knjiga s www.planet9.hr, gratis dizajnersku torbicu za čitač i gratis tri knjige koje su već na čitaču.