TV MLADA ZVIJEZDA

Antonia Barišić ne želi u estradu

  • Autor: tportal.hr
  • 4.12.2010 16:01:51
  • 4.12.2010 14:07:14

Devetnaestogodišnja Antonia Barišić lijepa je, skromna i talentirana, a tijekom našeg razgovora s tom finalisticom dalo se osjetiti i da je puna životnog veselja, baš kao i gospel s kojim je dospjela u finale 'Supertalenta'

Mlada Zagrepčanka Antonia Barišić na prvoj je godini Učiteljske akademije, a već tri godine pjeva u gospel sastavu 'Messengers' koji je u polufinalu bio uz nju. Antonia se još oporavlja od pobjedničke večeri, no već je počela razmišljati što će pripremiti za finale. Kaže da će do ponedjeljka smisliti što će izvoditi u konačnom krugu emisije.

Mlada pjevačica nadala se da će ući u posljednji krug Supertalenta, no valjda da sama sebi ne donese nesreću trudila se ne misliti na to. Za vrijeme izvedbe imala je blagu tremu koju je brzo zamijenilo ushićenje što pjeva gospel pred tolikim gledateljima na televiziji.

Antonia voli gospel jer sa sobom nosi uživljenost u melodiju, a i sviđa joj se cijela priča nastanka te vrste glazbe. Zbor koji ju je pratio zapravo su bila dva zbora. Jedan od njih je zbor 'Messengers' s kojim regularno pjeva, a brojeve im je ojačao crkveni zbor 'Maranata' iz Španskog naselja u Zagrebu.

Publika i prijatelji su joj pružili veliku potporu. Poslije emisije dobila je toliko poruka na mobitel da ih nije stigla ni čitati kojom su brzinom dolazili.

Iako je u zadnjih nekoliko dana puno vremena provela sa svojim suparnicima, nije došlo do nikakvih svađa jer su se svi dobro slagali. Antonijin favorit bio je Marin i bilo joj je vrlo žao kad je ispao.

Na pitanje jesu li je već počeli zvati s poslovnim ponudama, skromno se nasmijala i rekla da ne želi postati estradna zvijezda. Zadovoljila bi se radom na kazališnim daskama.

Proslaviti nije stigla kako spada jer je poslije emisije još morala ostati nekoliko sati. Kasno u noći poslije prolaska u finale 'Supertalenta' kad je stigla s prijateljicom natrag kući nije se nadala da će joj dan slatko završiti.

Dočekale su je mamine palačinke i nasmijani roditelji.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više