FINALE PRIJE FINALA!

Break djedovi Nini izjavili ljubav i prošli u finale

03.12.2010 u 22:57

Bionic
Reading

Posljednje polufinalno večer odgledali smo grizući nokte, jer su kandidati bili odlični. No samo dva srećkovića dobila su jednosmjernu kartu za finale. Žiri je bio očaran svima, tako da im se činilo kao da gledaju finale

Snježana Bežur nastup u Supertalentu gleda kao životnu priliku. Slavonska Susan Boyle, inače razredna učiteljica, pokušala je dokazati da je ženski Pavarotti. Izvedbom 'O sole mio' naježila je publiku, a njezin nastup je nekoliko puta bio prekinut velikim pljeskom. Žiri nije bio strog, naprotiv, Snježanu je pohvalio za senzacionalno otvaranje večeri.

Kristijan Skočić i Kristijan Mihalić jako su ambiciozni mladići iz Karlovca, a sve su iznenadili kad su na scenu izašli kao djedovi koji su na majicama imali natpis 'I love Nina'. Cijeli break bio je rasplesano upucavanje boljoj polovici žirija. Do kraja nastupa Kristijan i Kristijan su se sve više pomlađivali. Publiku i žiri nasmijali su do suza, a na kraju su štapovima napravili srce! Nina Badrić je ostala bez riječi. Enis je potom također hrabro priznao da voli Ninu, iako je njen suprug Bernard bio u publici.

Istarski Frank Sinatra Davor Lovrinić dobio je bezuvjetnu podršku žirija na audiciji kad su mu prognozirali finale. U polufinalnom nastupu stvarno je dao sve od sebe. Nina se naježila te ga je nazvala posebnim i predivnim, Dubravko je bez ijedne kritike bio oduševljen njegovom suptilnom izvedbom, dok ga je Enis već vidi u profesionalcima.

Uz glazbeni sastav Flamor zajednički smo se ponovno prepustili flemencu. Uz pojačanje na bubnjevima i narodne nošnje pjevačice i banda, uspjeli su nas prebaciti u toplije krajeve. Publika je već u pola nastupa bila na nogama, no nastup je prekinuo Dubravko s prvim iksom. Zamjerio im je odabir pjesme te računicu da se svide masama.

Marin Radica radišan je i marljiv dečko koji je dobio etiketu da je originalno svoj. Obećao je više pokreta u nastupu, a tako je i bilo. Uz četiri aktovke, devet stolica i novčanice od jednog dolara, Marin je iznio cijelu priču te dokazao da je od prošlog nastupa još bolje 'spoznao' svoje tijelo. Kraj je dočekao ležeći na podu, a kritike nije bilo.

Kelkopice na audiciji rasprsnule su predrasude o ženskoj košarci. U polufinalnoj večeri pokazale su svoja oba lica i nešto neviđeno. Cijela izvedba je bila bajka. Svaki njihov plesni korak bio je savršeno usklađen, a Kelkopice su u točki izmijenile na tisuće svojih plesnih lica. Merlić je bio oduševljen, nije mogao vjerovati do kojih detalja su cure išle. 'Dvolične' plesačice uvježbale su savršenu koreografiju, a žiri je rekao da su po njihovu mišljenju pogazile jaku konkurenciju iz prošle sezone.

Alen Alexey Poplašen repao je uz pomoć mladog kolege. Mladi Edo Maajka nastupio je samouvjereno. Čini se da estrada ima mjesta za novo repersko lice, jer je publika bila oduševljena izvedenim. Pjesma je na prvo slušanje zvučala kao pravi hit. Nina je prognozirala da će Alena uzeti neka diskografska kuća, dok je Enis dodao da mu želi da ga ne iskoriste.

Hula –hoop diva Eva Požar Kardum nositeljica je novog plesnog stila. Eva je neobičnim talentom zarazila voditelje showa, a na scenu je donijela predstavu. Kako se tom plesnom vrstom bavi tek četiri godine, Eva će zasigurno uspjeti u daljnjem širenju svoje neobične umjetnosti.

Antonia Barišić je na audiciji digla Ninu Badrić i Dubravka Merlića na noge, tako da je morala puno toga dokazati. Pjesmu 'O happy day' Antonia je uz zbor izvela svjetski. Gospelom je Antonia rasplesala publiku, zbor i žiri, a ovacije su bile učestale. Antoniu je Dubravko nazvao vrhuncem večeri. O, je!

Lijepa Rebeka Stojković svojim nastupom zatvorila je zadnju polufinalnu večer. Uz nekoliko rekvizita Rebeka je oduševila publiku. Nositeljica zlatnih medalja zaradila je najviše povika ohrabrenja tijekom nastupa.
U finale su s lakoćom ušli Kristijan i Kristijan, a nakon kratkog vijećanja žirija, u finale je prošla i odlična Antonia Barišić. Nastupe svojih favorita gledatelji će ponovno gledati u finalu Supertalenta 10. prosinca na Novoj TV.