TV BARBARA KOLAR

'Ištvana bih pojela za doručak'

  • Autor: M.B.
  • 26.11.2010 13:29:28
  • 26.11.2010 10:51:09

Voditeljica emisije 'Ples sa zvijezdama' otkrila nam je svoje natjecateljske i plesne ambicije

Barbara već godinama uveseljava televizijsku publiku svojim voditeljskim talentom, a nas je zanimalo razmišlja li o tome da se i sama okuša u natjecateljskom dijelu emisije. 'Lani sam malo plesala i smatram da sam svoje otplesala. Između ostalog, nemam ja tu što razmišljati, to nije uopće moja odluka. Plesače koji sudjeluju u emisiji bira cijeli jedan tim koji odlučuje o tome tko će nastupati. Meni je drago da me ti isti ljudi doživljavaju još uvijek kao voditeljicu, to mi je ipak draža uloga te se nadam da ću još koju sezonu tu ostati.'

Ni eventualnog plesačkog partnera Barbara ne bi birala sama. 'Plesači biraju partnere prema fizičkim predispozicijama te bih se ja vrlo rado prepustila u ruke profesionalaca. Zamislite da si ja izaberem Ištvana, pa pojela bih ga za doručak', našalila se Barbara.

Kada bi zajedno zaplesali Duško Ćurlić i ona, teško joj je predvidjeti tko bi bio učitelj, a tko učenik. 'Duško vjerojatno skriva svoje prave sposobnosti, a s obzirom da je ovo jedna patrijarhalna država, ja bih ionako morala prepustiti vodstvo, tako da je potpuno svejedno tko zna više', kazala je u šali Barbara te dodala da će ove godine u finalnoj emisiji showa izostati njeno plesno iznenađenje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više