MADA PEŠIĆ U TOP MODELU

Manekenke nisu glupe vješalice, nego uljepšavaju svijet

17.11.2010 u 09:22

Bionic
Reading

'Top model' dao je crveno svijetlo studentici medicine Madi Peršić, ali to je nije obeshrabrilo, naprotiv, uvjerena je da medicina i manekenstvo idu zajedno

Mada Pešić tako se vratila se učenju i faksu, no i dalje je zbunjena zašto je žiri baš nju izbacio.

'Moram priznati da sam se malo šokirala kad sam ispala nakon toliko pohvala, ali valjda je to kod žirija prema meni bio neki halo efekt, kad me otpočetka nisu vidjeli u tom svijetu', rekla je Mada za časopis Stars.

'Nisam nikad bila od onih što misle da su manekenke neke glupe vješalice, uvijek sam modu doživljavala kao neku živu izložbu i vrlo je važno na koji će način neka djevojka predstaviti nečiji dizajnerski trud. Mislim da je moguće spojiti i jedno i drugo – modeli su za duh, a medicina za tijelo. Manekenke uljepšavaju svijet', uvjerena je Mada. Njezinim fotografijama bili su zadovoljni tata i dekan.

'Tata je umro od smijeha kad je pročitao komentar na 'porno' slike s Pedrom. Mislim da nije ništa bilo tako tragično, malo smo se, u stilu, zaigrali na snimanju. A i dekan je bio zadovoljan: baš je moja mama bila kod njega nekidan da me ispriča dok sam bila u showu i rekao je da cijeni što pokazujem 'širinu' u tom smislu. Valjda nije vidio baš onu emisiju u kojoj imamo najmanje odjeće – al' dobro, i na taj se način, promatrajući i druge djevojke kroz ovih par tjedana, može ponoviti anatomija, ha-ha!' kroz smijeh će Mada Pešić.