ULTIMATUM HTV-a

Zbog sisa i tangica Miss Pinky otkazala Novoj TV

14.02.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Jedna od glavnih zvijezda IN Magazina Tina Katanić otkazala je suradnju Novoj TV kako bi se u potpunosti posvetila svojoj prvoj ljubavi - HTV-ovom 'Bingu'

Novopokrenuti 'IN Magazin' sve više nalikuje na 'Out Magazin' nakon što im je još jedna zvijezda otkazala suradnju. Tina Katanić odnosno Miss Pinky angažirana je u IN Magazinu kako bi gledateljima u sklopu svog priloga opisivala svijet kroz ružičaste naočale. Budući da je Tina u dosad emitirani prilozima gledateljima pokazala svoje tange, a zatim i svoje grudi, reagirao je HTV gdje Tina vodi 'Bingo'.

Bivšu Kraljicu Hrvatske s HTV-a upozorili da je 'slučajno' ispadanje grudi i gaćica nespojivo s čednim imidžem kakav treba imati hostesa u emisiji obiteljskog karaktera kakav je 'TV Bingo show', piše Jutarnji list.

Zbog svega je pozvana na razgovor kod Marija Sedmaka, urednika kontakt programa i 'TV Binga'. Ponuđen izbor joj je izbor - ili 'Bingo' ili 'Miss Pinky', a je Tina ipak odlučila ostati vjerna HTV-u i 'Bingu' koji radi već dvije godine.

''Bingo' je moja prva televizijska ljubav kojoj ću, nakon što sam malo 'šarala', ostati vjerna', objasnila je Tina i dodala kako su snimljene još tri izdanja reality showa 'Miss Pinky' koja će biti emitirani ako Nova TV tako odluči.

'Prekid suradnje putem medija bez ikakve službene obavijesti prvenstveno je odraz kućnog odgoja, a potom i nedostatak minimalne profesionalnosti i ozbiljnosti koji su u ovom poslu, kao i u svakom drugom nužni,' izjavio je direktor Nove TV Siniša Svilan.

Iako je Tina trebala u sitcomu 'Nad Lipom 35' zamijeniti Mirnu Maras koja odlazi na porodiljni , čini se da će Miss Pinky ipak ostati samo Bingo djevojka.