SUPERTALENT

D Vision: Danas smo lude!

13.11.2010 u 17:29

Bionic
Reading

Rasplesana skupina od 13 djevojaka koja je pobrala apsolutne simpatije žirija i publike u pobjedničkoj euforiji dočekala je i dan poslije

Dajana Hržić, voditeljica Plesnog studija D Vision, rekla nam je da one i danas slave.

'Još uvijek smo lude! Ja još nisam došla sebi, još nemam ni status za Facebook, tražim prave riječi kojima bih zahvalila svima na čestitkama. Stiglo je bezbroj sms-ova i poziva od rodbine, susjeda, prijatelja i nepoznatih ljudi koji su navijali za nas, pa mislim da smo stvarno sve oduševili! Mnogo nam znači i što nam je trojka iz žirija dala komplimente i nahvalila nas. Stvarno nismo očekivale takvo oduševljenje. A tek navijači u publici! Bili su na visini, još sam pod dojmom', oduševljena je Dijana. Osmijeh koji su djevojke tijekom cijelog nastupa imale na licima ostavljao je dojam da se igraju i uvjeravao nas u nepodnošljivu lakoću njihova plesanja.

'Ništa od naših smješkića nije namješteno! Prijateljice smo, družimo se privatno, pa pozitivnu energiju nosimo i u dvoranu. Tako nema stresa, osim uoči nastupa, ali nakon generalne probe, kad se uvjerimo da sve štima, veselo idemo čagati da svi vide što znamo. 'Supertalent' za nas je odskočna daska jer godinama smo na vrhu, a medijski u sjeni, pa očekujemo da će nam ovo otvoriti mnoga vrata. Želimo gaže i mnogo posla gdje ćemo pokazati što znamo. Jednostavno, hoćemo plesati!

Za razliku od njih, dečki iz benda Skandala još uvijek se razbuđuju nakon neprospavane noći.

'Super je doživjeti taj osjećaj na stageu. Bili smo sigurni u prolaz jer iz publike su nas bodrili svi naši navijači. A nakon što su D Vision proglasili pobjednicima, njihovi su zapljeskali i nama, pa koristim ovu priliku da im se zahvalim', zijevajući nam je ispričao Almedin Huseini. Njegov brat Burhan, drugi dio udaraljaškog dvojca, dijelio je oduševljenje:

'Do zore smo slavili s prijateljima koji su nas došli podržati i malo se opustili jer bili smo već mrtvi umorni. Lijepo je što smo se družili sa svim ostalim kandidatima. Drago nam je što idemo dalje jer to nam mnogo znači za karijeru. U narednoj emisiji obećavamo još više instrumenata, bubnjeva i ostalih, ali više od toga ne smijemo otkrivati.', otkrili su nam momci iz drum showa.