SVE OSTAJE U OBITELJI

Zaprosio vlastitu šogoricu u emisiji 'Trenutak istine'

12.02.2009 u 13:00

Bionic
Reading

U sljedećoj emisiji kontroverznog showa 'Trenutak istine' dogodit će se neočekivana prosidba, no je li pratnja rekla sudbonosno 'da', saznat ćemo 17. veljače

Već smo navikli biti šokirani odgovorima natjecatelja popularnog showa 'Trenutak istine', a u sljedećoj emisiji dogodit će se još jedno iznenađenje.

Nakon priznanja mnogih tajni, dvadesetšestogodišnji natjecatelj Josip Kasmiler iznenada će se ustati i zaprositi svoju pratnju, djevojku s kojom je u vezi već osam godina, a koja je ujedno i bivša žena Josipova brata.

Inače, Josip dolazi iz Novske, po zanimanju je vodoinstalater, ali radi kao zidar. Kako je sam rekao, smatra se romantičnom dušom, a zanimljivo je to što je izjavio da se na show nije prijavio samo zbog novca, već i zbog prošlosti koja ga proganja. Josip je još za sebe rekao da je je zafrkant, odgovoran i optimističan.

S obzirom na to da je, na pitanje je li ikada nekoga prisilio na seksualni odnos, djevojku šokirao svojim odgovorom, 17. veljače ćemo vidjeti hoće li biti vjenčanja ili ne.