SUPERTALENT

Sprema se nastup hrvatske Susan Boyle

21.10.2010 u 11:35

Bionic
Reading

Pretposljednja audicijska emisija ovogodišnjeg 'Supertalenta' predstavit će vam nove talentirane, hrabre, neobične i čudnovate natjecatelje koji su se došli izboriti za titulu najtalentiranijeg Hrvata

Jedan od neobičnijih talentiranih natjecatelja koje ćemo upoznati ovog petka je Josip Župarić s neobičnim talentom izrađivanja skulptura motornom pilom. Na osječkoj audiciji Josip će izraditi reljef u dasci. U samo tri minute vještim pokretima pile izrezbarit će jedan vjerski motiv što mu je i inače, kaže, najdraži motiv.

Ništa manje neobičan bit će nastup Doris Vlah, 46-godišnje trgovkinje iz Opatije, koja će u samo tri minute odjenuti svoj model u prekrasnu vjenčanicu, i to koristeći najjednostavnije materijale uz pomoć osnovnog šivaćeg pribora, oduševivši Ninu. Talent sviranja na listovima drveća demonstrirat će 65-godišnji Tomo Miković te na listu jorgovana zasvirati pjesmu 'Razbila se čaša'.

Gledatelji će imati priliku upoznati i dvije osmogodišnjakinje, Doru Živković i Lauru Dogan koje će glumiti u igrokazu, hip-hop pokrete ovog petka izvest će čak dvoje natjecatelja, Luka Čolaković–Choky i Alen Poplašen koji su se predstavili osječkoj publici, a s autorskim pjesmama predstavit će se bend Offside.

Epitet hrvatske Susan Boyle na audiciji u Osijeku zaradila je Snježana Božur, a ova učiteljica publiku će svojim impresivnim vokalom dići na noge. Najmlađi plesači Primorsko-goranske županije Antonia Trahlić i Matija Tadić zaplesat će akrobatski rock'n'roll, a svoju drugu priliku na Supertalentu doći će potražiti i članovi plesnog studija 'Ritam ulice'.

Supertalent i ovaj put donosi nevjerojatne životne priče, ali svjedoči i nevjerojatnoj borbi i želji za životom. Svoj poseban dar na talent showu doći će pokazati Anes Halili koji je u sedmoj godini života zbog tumora ostao bez vida. Njegov život u potpunosti se vrti oko glazbe, a nakon odličnog nastupa prva će mu čestitati supruga.

Modernom etno koreografijom predstavit će se plesna grupa Venym iz Fažane, freestylom Riječani Mario Konjarević i Kristijan Janjić, a Zagrepčanka Jana Klarić dočarat će ljepotu ritmičke gimnastike. Od plesnih klubova u ovotjednom 'Supertalentu' vidjet ćemo nastup desetoro mališana iz Dance queena, članove kluba Doxa energy senior, a nasljednici prošlogodišnjih finalista Step by Step Junior pokušat će svojim stepom nadmašiti starije kolege.

Pedesetim godinama prošlog stoljeća fascinirana je Ariana Juranko iz Varaždina koja će na 'Supertalentu' pokazati vokalne sposobnosti. Zagrebačkim HNK-om zaorit će i zvuci flamenca i romske glazbe u izvedbi grupe Flamor. Svoju stand-up autorsku točku izvest će Dalibor Grbić, a trbušni ples Ivana Validžić koja inače radi u skladištu na viličaru. Sve to i još štošta možete vidjeti u petak u 20 sati na Novoj TV