'TRENUTAK ISTINE'

Priznao da je u braku papak

10.02.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Tridesetpetogodišnji Mario Solar svoju suprugu smatra 'antiženom' te je priznao da se u braku osjeća kao papak jer zbog nje često mijenja odluke

U večerašnjem 'Trenutku istine' emisiju je započeo 35-godišnji Mario Solar iz Osijeka, koji je u braku pet godina te je otac četverogodišnjeg sina Patrika.

Mario je priznao da je njegova bivša djevojka bila bolja od njegove supruge te da se u braku osjeća kao papak jer odluke koje donosi često mijenja zbog supruge. Također je rekao da svoju suprugu Adrijanu, koja nije bila u studiju, smatra antiženom, a to je objasnio time da njegovoj supruzi fali nježnosti. Za osvojeni iznos od 10.000 kuna Mario je rekao da se smatra boljom osobom od svoje Adrijane jer ima veći prag tolerancije.

Pitanje na kojem je Mario Solar pao glasilo je: 'Mislite li da ćete starost dočekati sa svojom suprugom?' Mario je odgovorio potvrdno, no uspostavilo se da laže te je otišao kući praznih ruku.

Emisiju je nastavila 41-godišnja Lara Lide, koja se definirala slobodnom umjetnicom. Kazala je da smatra da izgleda puno bolje nego ostale žene njezinih godina. Za 10.000 kuna Lara je priznala da je istinski pomislila uništiti nečiji život, a što će nam još otkriti, vidjet ćemo u sljedećoj emisiji 'Trenutak istine'.