TV SUPERTALENT: DAN POSLIJE

Slavlje za prolaz i ispadanje

Da je noć uredno prospavana, dojmovi bi se slegli, no slavlje koje je kod nekih trajalo do jutra učinilo je svoje: na krilima uspjeha raspoloženje skače od veselja do totalne euforije

'Dobar dan!' veselo nam se javila devetogodišnja Tia Pikija i odmah nastavila:

'Svi su me pohvalili, telefon i mobiteli od sinoć stalno zvone, ali ja već razmišljam koju pjesmu odabrati za dalje', rekla nam je djevojčica. Njen tata Saša potvrdio nam je da je njihov cijeli Novi Marof sinoć bio na nogama, ali ne vjeruje da će to previše ponijeti njegovu stariju kćer.

'Tia je odlična učenica u osnovnoj školi i novomarofskoj glazbenoj gdje svira flaut. Ona ne misli da je zvijezda iako je već od pete godine sa svojim dječjim zborom Štigleci nastupala uz albansku sopranisticu Invu Mulva, našega Jacquesa Houdeka i

 

mnoge druge', kazao nam je gospodin Pikija, dodavši da će se tek vidjeti koju će karijeru Pia odabrati.


Za razliku od njih, riječki konobar Aleksandar Olujić sasvim je siguran.
'Muzika je moj život i naravno da bih se time htio baviti u perspektivi, ali dobro mi je i ovako. U mom kafiću Capitano bar sinoć je bila ludnica, donio sam projektor pa smo svi smo skupa gledali Supertalent, dok sam ja posluživao goste. Ako se moje ambicije ne ostvare, neću biti tužan i da cijeli život nastupam pred tom publikom', rekao je Olujić. Razočarana nije ni Zadranka Ingrid Jerak, iako njen Studio I, tri djevojke s plesnom točkom na štangi i dva stolca, nije prošao dalje.

'Tri dana prije audicije morali smo potpuno promijeniti koreografiju jer jedna cura se povrijedila, pa sam uskočila ja. Zadovoljna sam, mada se žiriju nije svidjelo, možda zbog puno djece u publici. Ovo nam je dobra priprema za prvo državno prvenstvo u plesu na šipki, koje se spremam organizirati na proljeće iduće godine da bismo ubuduće konačno mogli sudjelovati na svjetskim natjecanjima', zaključila je Ingrid Jerak.

Hoće li i ubuduće natjecatelji Supertalenta tako sportski prihvaćati ispadanje, vidjet ćemo uskoro, u šestoj emisiji koja slijedi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više