VRUĆA KUĆANICA

Seksi Teri čisti kuću u čipkastom rublju

11.10.2010 u 21:35

Bionic
Reading

Glumica Teri Hatcher, najpopularnija po utjelovljenju lika Susan Mayer u megapopularnoj seriji 'Kućanice'. Ponekad nespretna Susan Mayer često upada u razne neobične nevolje. Međutim, u novoj epizodi otkrila je koliko može biti seksi dok čisti kuću

Najnovija epizoda kućanica obećava nam vruću jesen. A kako u ulici Wisteria Lane nikada nije dosadno, ondje i obično čišćenje kuće

može biti uzbudljivo U najnovijim nastavcima ove omiljene serije, Terin lik Susan za život počinje zarađivati skidajući se za voajersku stranicu.

Tako u najnovijoj epizodi imamo priliku vidjeti vruću Susan, koju glumi Teri, u doista izazovnom izdanju. Odjevena u čipkaste gaćice i grudnjak Susan se bacila na čišćenje koje će sigurno oduševiti sve muške gledatelje.

U izazovnom donjem rublju Susan je pred web kamerom čistila kuću, sve dok je nije zatekao njezin Mike Delfino kojemu je cijela ta situacija bila vrlo neobična. No, kao i uvijek Susan je smislila originalnu izliku – rekla mu je da čisti tako odjevena jer joj je užasno vruće, a klima ne radi.

Dok se u seriji pojavljuje u vrlo seksi izdanju, u privatnom životu Teri je sklonija sasvim drugom imidžu. Tako je nedavno na Twitteru objavila svoje fotografije bez trunke šminke, i to sve da obožavateljicama dokaže da ni slavni nisu bez mane.