TV SUBOTA NA CVJETNOM

Peticija za ukidanje emisije 'Trenutak istine'

  • Autor: N. T.
  • 10.2.2009 14:50:10
  • 10.2.2009 12:00:00

U subotu, 21. veljače, od 10 do 14 sati na zagrebačkom Cvjetnom trgu održat će se potpisivanje peticije za ukidanje emisije 'Trenutak istine'

Organizatori peticije najavljuju da je 'Ugasi loš program i upali svoj stav!' javna kampanja protiv neetičnosti i zlouporabe ljudi putem medija u sklopu koje će se 21. veljače na Cvjetnom trgu održati potpisivanje peticije za ukidanje emisije 'Trenutak istine', kao i za humanost i etičnost u medijima.

Kampanja se održava u Tjednu psihologije koji traje od 16. do 22. veljače, a psihologinje Ana Karlović i Sena Puhovski pozivaju sve organizacije civilnog društva koje imaju stav o ovom pitanju da se pridruže akciji i da tijekom Tjedna psihologije bojkotiraju sve reality showove, ponižavajuće 'kvizove', kao i vijesti crne kronike.

O svemu tome oglasila se i Nova TV.

'U emisiji 'Trenutak istine' svi natjecatelji svojevoljno se prijavljuju za sudjelovanje, upoznati su sa svim pitanjima koja im mogu biti u emisiji postavljena. Natjecatelji su slobodni odustati u svakom trenutku i sami određuju razinu intime koju žele u javnosti iznijeti te nema riječi o njihovoj zlouporabi u medijima. Podržavamo svaku javnu raspravu i borbu protiv neetičnosti u medijima koja je objektivna i nije jednostrana', odgovaraju s Nove TV.

Sezona emitiranja 'Trenutka istine' ionako traje samo do kraja mjeseca veljače kada započinje proljetna TV shema.

 


 

 

 

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više