TV GLUMITI U NUŠIĆEVOJ KOMEDIJI

Katarina Radivojević odlazi na Broadway

  • Autor: I. T.
  • 9.10.2010 15:49:26
  • 9.10.2010 15:13:28

Srpska glumica na privremenom radu u Hrvatskoj za desetak dana putuje u New York gdje će zaigrati na Off Broadwayu u komadu Branislava Nušića 'Ožalošćena porodica'

Nušićevu komediju na Broadwayu će postaviti srpska redateljica Sanja Beštić, a Katarina, koja će utjeloviti lik udovice Sarke, bit će jedina glumica iz Srbije.

'Izabrala sam drukčiju ekipu od one standardne na koju su ljudi navikli kada je riječ o Nušiću. Partnere sam kombinirala tako da u vezi budu starija žena i mlađi muškarac, ali i obrnuto. Tako Katarina igra Sarku, koja je u mojoj verziji mlada, iako je već sahranila dva muža. Ali Sarki para nikad dosta, tako da je u pohodu na novac tek sahranjenog rođaka. Mislim da Katarina kao glumica ima veliki raspon i da može odigrati svašta, a prvi put ćemo je vidjeti u ovakvoj jednoj komediji', rekla je Sanja Beštić za Blic.

'Već sam pocrvenila od ovolikih pohvala! Radujem se radu sa Sanjom i jedva čekam da stignem u New York. Pokušat ću se uklopiti u njen koncept, ali i dati svoj osobni pečat. Nadam se da će i srpska publika vidjeti ovu predstavu jednog dana kada Sarka doleti s Broadwaya', rekla je Katarina Radivojević, koju naši gledatelji imaju prilike gledati na Novoj TV u sapunici 'Najbolje godine'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više