'SUPERTALENT'

Hrvatska Dolly Parton i raspjevani mesar u akciji

08.10.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Četvrta audicijska emisija 'Supertalenta' otkrit će nove talente koji su pohodili audicije diljem Hrvatske i prezentirali svoja znanja i vještine pred zahtjevnim žirijem i publikom. Ovaj petak gledatelji će imati prilike vidjeti niz zanimljivih nastupa jer na pozornicu kazališta popet će se talenti u rasponu od devet do 79 godina

Raspjevani mesar, kako sebe naziva Radovan Šofranac, svoj talent odlučio je prvi put osloboditi upravo na riječkoj audiciji koja je ujedno bila i njegov prvi nastup. Da je Supertalent već proslavio brojne mlade talentirane plesače, svjedoči i činjenica da su nekadašnji natjecatelji sada postali učitelji talentima koji tek dolaze. Naime, ovog petka gledatelji imaju priliku upoznati i Marina Radicu čiji su učitelji prošlogodišnji finalisti, članovi skupine Unit X. Ovaj 21-godišnji student elektrotehnike demonstrirat će žiriju i publici stil plesa electro boogie.

Poznati glumac Rade Šerbedžija ne može navodno suspregnuti suze kada čuje glas Burhana Huseina, a na talent dvojice braće Husein nije imuna ostala ni slavna Esma Redžepova. Ovi majstori za udaraljke dobro će protresti riječki HNK i njegovu publiku dići na noge.

Skupina s najvećim rasponom u godinama i najimpresivnijim ukupnim dojmom osječke audicije bio je tim Jiu jitsu kluba iz Gunje. Ovotjedno izdanje 'Supertalenta' donosi atraktivni nastup boraca koji se sastoji od raznovrsnih tehnika samoobrane od naoružanog i nenaoružanog napadača s elementima akrobatskih bacanja. Za ovaj nastup također je zaslužan jedan prošlogodišnji polufinalist, trbušni plesač Vjekoslav Didović koji ih je potaknuo da se prijave.

Gledatelji imaju priliku upoznati i hrvatsku Dolly Parton Snježanu Vranješević, umjetničkog imena Julles. Snježana je zajedno sa svojim suprugom nastupala diljem Europe baš kao legendarni duo Dolly Parton i Kenny Rogers.

Najmlađi učenik rock akademije, osnovnoškolac Vlad Vučeta, također će sa širim auditorijem doći podijeliti svoj talent te pokazati vještinu sviranja bubnja. Vidjet ćemo ovog petka i talentiranog 41-godišnjeg ekonomista Kristijana Mohorovića koji će izvesti originalnu verziju svog singla Frankfurt. Ubrzo nakon održane audicije upravo je ovaj njegov singl krenuo i u prodaju diljem svijeta, i to u 19 online trgovina. Kristijan koji sigurnim koracima kroči u svijet trance glazbe kaže da je nastup na 'Supertalentu' za njega jedno vrlo lijepo i korisno iskustvo, a ukoliko bude odabran među pedeset polufinalista ,garantira parti za pamćenje.

U prošloj emisiji vidjeli smo nastup jednog talentiranog imitatora, a ni u ovotjednom 'Supertalentu' neće nedostajati ovog talenta. Ivan Čotić prisjetit će nas na karaktere dobro poznatih likova iz legendarne serije Naše malo misto izvodeći njezinu naslovnu pjesmu.

Talenti će u još jednoj uzbudljivoj audicijskoj emisiji glumiti, plesati, pjevati, imitirati i nastupati onako najbolje što znaju i umiju, a oni natjecatelji koji će žiri najviše impresionirati proći će i u idući krug gdje će se na okupu naći samo najbolji.