TV RINA I UŽICI

Sve bi dala da noć provede u luksuznoj vili

  • Autor: tportal
  • 28.11.2008 18:47:33
  • 27.11.2008 10:18:36

Na spomen luksuzne vile Šeherezade u Dubrovniku Rini su zasjale oči

U razgovoru o egzotičnim destinacijama, o skupim putovanjima i luksuzu, Rina uvijek vodi glavnu riječ. Danas je tako držala monologe o raznim lokacijama na kojima je ljetovala, na više kontinenata. Za novac koji će osvojiti nepranjem ide u Honolulu.

Marko je skrenuo razgovor na Dubrovnik i spomenuo da ni tamo nije loše i da ima mnogih luksuznih kafića i hotela te se pohvalio da je u njima noćio.

Rina ga je prekinula rekavši da je ona bila u takvoj vili kakvu on može samo sanjati. Poslat će mu fotke smještaja pa će se Marko 'ukenjat u gaće od ljepote'. Marko je nastavio s pričom da je boravio i u jednom poznatom turskom hotelu, a kad ga je Rina upitala: 'Je l' to možda Šeherezada, nije valjda!?', on je odgovorio potvrdno.Blondi je kriknula od ljubomore 'Kako? Ti si bio tamo?' No kad je Marac počeo prepričavati doživljaje, zaključila je da to ipak nije ta vila pa joj je bilo lakše.

Šeherezada je objekt Rinine žudnje već godinama. To je vila u koju idu samo bogataši, najčešće Rusi, obavijestila nas je Rina. Tamo tajkuni dovedu svoje žene i djecu, plate račune od tisuća i tisuća eura, a oni se upute na 'poslovne putove u Brazil'. Nije da ona želi takav scenarij za sebe, samo želi iskusiti užitke iznadprosječnog luksuza.Mrkvica Ljubić ju je slušao u čudu, lica kao da ga je netko polio hladnom vodom. Sigurni smo da je u tom trenutku računao koliko kuna ima na svom tekućem računu i zahvalio se bogu što je prekinuo s Rinom na vrijeme.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više