SUPERTALENT

Orijentalna plesačica iz Splita na putu za Bollywood

27.09.2010 u 15:40

Bionic
Reading

Zahuktala se potraga za novim hrvatskim supertalentom, pa se iz emisije u emisiju konkurencija širi i postaje sve oštrija

Ovotjedna emisija donosi i egzotičan nastup Splićanke koja je svojom plesnom vještinom zaslužila poziv u indijsku filmsku metropolu Bollywood. Ivana Najev, umjetničkog imena Devi Rani, zaljubljenica je u orijentalni ples i kulturu, a plesne pokrete koje je savladala u dalekoj Indiji podijelit će i s gledateljima 'Supertalenta'.

Iako se nije mogla odazvati na poziv iz Bollywooda, Ivana tu mogućnost još ne isključuje, a koliko će daleko dogurati u natjecanju za titulu najboljeg supertalenta, vidjet ćemo nakon reakcija stručnog žirija. Svoju plesnu vještinu pokazat će i devetnaestogodišnja automehaničarka s Krka, dok će slavonske boje između ostalih braniti i jedinstveni tamburaški orkestar s izvedbom neobične kombinacije tamburica i rock and rolla.

Gledatelji u 'Supertalentu' imaju priliku vidjeti i nastup veterinarske tehničarke koja je vještinu vrtnje hulahupa dovela do zavidne razine. Pojedinim talentima uzori su pobjednici ili finalisti američkog i britanskog 'Supertalenta', dok neki natjecatelji svoje uzore pronalaze u pomalo zaboravljenim nijemim filmovima. Inspiraciju ondje nalaze uglavnom pantomimičari, a jedan talentirani, Romano Dautanac, odlučio je svoju vještinu prezentirati gledateljima i žiriju 'Supertalenta'. Osim automehaničarke i veterinarske tehničarke, svoj skriveni talent s javnosti će podijeliti i električar Marijan Augustić koji je na zagrebačku audiciju došao pokazati svoj dar sviranja gitare. Ovog petka čut će se i zvuci tradicionalnih instrumenata poput gajdi i tamburica, a mnogi će ostati impresionirani i jednom solo izvedbom na bubnjevima.

Među talentima koji su se pojavili na nedavnim audicijama naći će se i oni koji se vode krilaticom 'važno je sudjelovati', pa će nastup na raskošnoj pozornici kazališta biti njihovo jedino zadovoljstvo i nagrada. Usponi i padovi supertalentiranih natjecatelja popularnog talent showa zabavit će i ovog petka brojne gledatelje Nove TV, a treća emisija 'Supertalenta' još malo suziti krug onih koji će se naći u sljedećem nivou natjecanja.