'STRASTI ORIJENTA'

Stiže još jedna turska hit sapunica

20.09.2010 u 15:30

Bionic
Reading

Od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat gledatelji će imati priliku pogledati još jednu hit tursku sapunicu: nakon '1001 noći' stižu intrige iz 'Strasti Orijenta'

Prema istoimenom romanu autorice Halit Zija Ušakligil, koja je imala velik utjecaj na modernizaciju turske književnosti 20. stoljeća, dolazi priča o zabranjenoj ljubavi u novom serijalu Strasti Orijenta, kojom će Nova TV nastojati konkurirati megauspješnici, turskoj seriji '1001 noć' emitiranoj na RTL Televiziji.

Jedna od najgledanijih serija u Turskoj snimana je 2008. na lokacijama Istanbula i unijela je u taj dio Europe televizijsku revoluciju prikazujući otvorenu strast na koju nitko ne može ostati ravnodušan. Protagonisti serije su prelijepa Beren Saat i Kıvanč Tatlitug koji 'svojom pričom pomiču granice i prkose tradiciji svoje zemlje'. Redatelj je Hilal Saral, a 'Strasti' su već pokupile brojne turske nagrade za najbolji TV serijal.

Kivanč Tatlitug je 27-godišnji bivši maneken koji je ostvario uloge u brojnim serijama turske produkcije, a proglašen je i najseksi živućim muškarcem svoje zemlje. Njegova partnerica Beren Saat, 26-godišnjakinja iz Ankare, odigrala je Nerminu u seriji 'Aškimizda Elem Var', Zilan u seriji 'Aška Sirgin' te svojim atraktivnim izgledom osvojila srca gledatelja u ulozi fatalne Bihter.

Strasti Orijenta

Pročitajte što možete očekivati u 'Strastima Orijenta':

Nakon smrti supruge bogataš Adnan Zijagil povukao se iz društva te se fokusirao na svoju djecu, prelijepu kći Nihal i sina Bulenta. U Adnanovu životu postoje još neki ljudi bez kojih ne može zamisliti svakodnevnicu - poput dadilje Deniz te nestašnog nećaka Behlula. Njegov susret s fatalnom Bihter dokaže mu da u njegovom srcu ima mjesta za još jednu ženu. Očaran prelijepom i mnogo mlađom Bihter, Adnan je zaprosi, a djevojka pristane unatoč neodobravanju okoline. Bihter ima i svoju stranu priče. Naime, ona je odrasla uz manipulativnu i proračunatu majku Firdevs koja ne preže ni pred čim da bi se domogla novca. Upravo iz tog razloga Bihter postane suparnica svojoj majci koja je više od svega htjela postati suprugom moćnog Adnana. Brak između moćnika i lijepe djevojke pokrenut će lavinu strasti i prevare koja se teško može zaustaviti. Bihter nije razmišljala o tome da će u istoj kući živjeti i privlačni Adnanov nećak Behlul, koji će u njoj probuditi intenzivne osjećaje. Nakon što padne u naručje voljenom muškarcu te prevari svog supruga, Bihter će morati računati i na još jednu protivnicu, svoju majku. Uvjerena da joj se konačno pružila prilika da se osveti kćeri, Fidervs napravi sve u svojoj moći da oženi Behlula za Adnanovu kći Nihal te uništi Bihter svaku priliku za ljubav. Između strasti, prevare i osvetoljubive majke, Bihter mora pronaći način da vrati ljubav natrag u svoj život.