POČINJE 'SUPERTALENT'

Vesele umirovljenice plešu uz glazbu Michaela Jacksona

17.09.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Dog dancing, beatboxeri, skupina 80-godišnjakinja pod nazivom Pop kraljice, glumci,pjevači i brojni zabavljači otvaraju novo izdanje show koji počinje večeras na Novoj TV

Show Nove TV počinje večeras u 20 sati. U drugoj sezoni Supertalenta 320 kandidata odabranih na predaudicijama predstavit će svoj supertalent. Razni zabavljači dat će sve od sebe ne bi li impresionirali sada već iskusne članove žirija u sastavu Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić. Dobro uigran dvojac Igor MešinRene Bitorajac i u drugoj će sezoni biti zadužen za razbijanje treme prije nastupa i komentare koji ovom showu daju posebnu draž. Pročitajte tko će nas zabavljati prve večeri popularne emisije:

Petar Dugandžić, 19-godišnji animator, predstavlio se freestyle plesom na pjesme 'If I were a boy','Hallo' te 'Sweet dreams', Beyonce. Nastup koji je bio spoj glume plesa i performancea ostavio je dubok dojam na članove žirija. 'Live your life Nev 23/11.11.2009.' tetovaža je koja krasi njegovo tijelo. Plesati je, kaže, naučio preko videospotova, a to je ujedno i karijera koju priželjkuje za svoju budućnost.

Sead Berisha, 16-godišnji beat-boxer iz Slavonskog Broda, vještinom koju je pokazao na 'Supertalentu' bavi se tek godinu dana, no kaže da zvukove proizvodi otkad zna za sebe. Njegov je stil beat-boxa vrlo specifičan i neobičan, a inače se bavi računalnom animacijom, izradom videoigara i fotografijom.

Antonio Fuček je 13-godišnji, a time i najmlađi beatboxer u Hrvatskoj, a dolazi iz Vinkovaca. Ovu popularnu vještinu otkrio je prije tek godinu dana, a sada već slovi za najboljeg u generaciji. Velika mu je podrška Mislav Medić, prošlogodišnji polufinalist showa, a može se pohvaliti i nastupima s pravim hrvatskim hip hop veteranima, članovima skupine Blackout project.

Skupina Pop kraljice sastoji se od pet dama u godinama: Neda Jelačić, Vera Knezek, Marija Petrak i Katica Labazan. Sve imaju 80-ak godina te dolaze iz doma umirovljenika Park: njihova koreografija na pjesmu 'Billy Jean' Michaela Jacksona oduševila je žiri.

Bruno Tomašić
(34) već dugi niz godina bavi se glumom. Po statusu je slobodni umjetnik, radi u Komediji, a imao je i gostujuću ulogu u drugoj sezoni dramske serije Najbolje godine. Otpjevao je i otplesao 'Mamma mia' Apolo Teensa. Jedna od želja mu je da stigne do Broadwayja.

Petra Antolić (25) je izvela pjesmu 'I Never Loved A Man' Arethe Franklin te sve ostavila bez riječi. Ima svoj bend, a završila je primjenjenu i glazbenu školu te solo pjevanje.

Maja Terzić je 19-godišnjakinja iz Pleternice koja je u društvu svoje kujice Nesse, pasmine Border collie, osječkoj publici pokazala vještinu dog dancinga ili plesa s psom uz koreografiju i razne akrobacije. To im je bio prvi javni nastup jer su dosad svoju vještinu Maja i Nessa prezentirale samo prijateljima i ukućanima. Nessa nema pedigre, a Maja zazire od izložaba pasa, na Supertalent se tako prijavila prije svega kako bi popularizirala disciplinu kojom se bavi.