TRENUTAK ISTINE

Imao seksualne maštarije o životinjama

03.02.2009 u 22:14

Bionic
Reading

Miodrag Pospalj priznao je da je imao seksualne maštarije o životinjama te da ima 30 godina stariju ljubavnicu koja je prijateljica njegovih roditelja

Miodrag Pospalj iz Gline nastavio je večerašnju igru u emisiji Trenutak istine. Odmah na početku Miodraga su snašla nezgodna i škakljiva pitanja. Tako je priznao da ima 30 godina stariju ljubavnicu za koju njegova djevojka Kristina s kojom bi se uskoro trebao vjenčati ne zna. Iznenađenje u studiju izazvao je njegovo priznanje da se svojom zaručnicom nikada i nije imao namjeru oženiti, te je na tom pitanju osvojio 25 tisuća kuna. Njegova ljubavnica prijateljica je Miodragovih roditelja, koji za tu sinovu vezu uopće nisu znali.

Sljedeće pitanje koje je 26-godišnjeg Miodraga snašlo bilo je vezano uz to je li ikada imao seksualne maštarije o životinjama. I na to pitanje automehaničar iz Gline potvrdno je odgovorio, objasnivši da je za sve kriv njegov prijatelj koji mu je jednom prilikom pokazao porno uradak sa ženom i psom. Miodrag je pao na pitanju za 50 tisuća kuna jer je poligraf pokazao da je lagao kada je rekao da ga nikada nije seksualno uzbudio neki od njegovih prijatelja.

Sljedeći natjecatelj bio je 23-godišnji Dalibor Malecki Vukovara. On je po zanimanju instalater i trenutno je nezaposlen. Dalibor je bivši ovisnik o heroinu te je priznao da je, dok je uzimao heroin, ponekad koristio tuđe igle. Odao je i da je posljednjih godinu i pol dana čist te da zamjera roditeljima što nisu bili stroži kad su saznali da se drogira.

U večerašnjoj emisiji Dalibor je još rekao da se srami svoje prošlosti, da smatra da u životu zaslužuje drugu priliku te da se iskreno želi riješiti ovisnosti o drogama. To je bio njegov posljednji odgovor kojim je osvojio 25 tisuća kuna te odlučio ne ići dalje.