TV VRAG JE ODNIO ŠALU

Ivan L. zbog Bete broji sekunde do izlaska

  • Autor: tportal.hr
  • 28.11.2008 16:00:32
  • 26.11.2008 17:38:33

Zatečen Elizabetinim ponašanjem, Ivan L. od neugode ne zna kamo bi sa sobom

Na sinoćnjem tulumu Elizabeta je zaista izgubila kontrolu i osjećaj za pristojno ponašanje u skladu sa svojim godinama.
Nakon što se posvađala s Markom, pijana je utjehu tražila u svim muškarcima redom.

Najprije se bacila na Krešu koji ju je najpristojnije moguće uvjerio da je sve u redu i odmaknuo se. Zatim se uhvatila Saše, no čak je i njemu bilo neugodno od napadnog pokazivanja dekoltea i unošenja u lice. Rekao joj je da se ne bi trebala toliko šminkati i da izgleda pomalo nakaradno.Nakon Saše odlučila je, bez obzira ne sve, još jednom okušati sreću kod Ivana L. U najseksualnijoj maniri, namigivanjem i pućenjem usana, pokušala je pridobiti sramežljivog fizičara kojemu je pak od svega pao mrak na oči.

Kad ga je Bigi pozvao u ispovjedaonicu, požalio mu se da sve teže izdržava život u kući i da doslovce broji sekunde kada će svemu doći kraj. Pristojni Lehocki nije želio spominjati imena, niti je želio eksplicitno razjasniti svoj problem, ali je naglasio da u kući nema pravog puta. 'Ni lijevo ni desno nije dobro, a ravno ne možeš ići. Učinio sam u ovoj kući dosta i sada je vrijeme za nove izazove.'

Elizabeta, nesvjesna sebe, u kasne noćne sate, još jednom se obratila pospanom Kreši: 'Meni je ovdje prelijepo, ja uživam Krešo. A ti se, molim te, otiđi otuširati da se razbudiš, jer ne mogu shvatiti kako možeš spavati pored ovako budne žene. Come on baby light my fire!'  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više