TERAPIJA NAKON PREKIDA

Nikolina Pišek: Spremna sam za rad u rudniku

13.08.2010 u 14:22

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica unatoč ljubavnom brodolomu radi na sebi, a u 'Najboljim godinama' prihvatila je vrlo zahtjevnu ulogu

'Glumim frustriranu osobu koja većinu vremena provodi u supijanom stanju i tako se na taj način barem prividno izvlači iz svojih problema, pa se povremeno uspijeva i nasmijati na vlastiti račun', rekla je za Jutarnji list Nikolina.

Na setu neće biti lagano. 'Prije dva tjedna bila sam na sastanku s kreativnim direktorom, gospodinom Milivojem Puhlovskim, i on mi je obećao krv, suze i znoj, izlažući mi valjda najgore opcije koje se mogu dogoditi tijekom snimanja. Nije nimalo uljepšavao realnost, ali nije me preplašio. Kad je riječ o radnim navikama, nije problem, imam ih. Znam i spremna sam na to da će to biti rad u rudniku', izjavila je Nikolina. Dosad je kao gošća glumila u 'Bitangama i princezama', 'Ludoj kući' i 'Bračnim vodama'.

'Ni za jedan posao dosad nisam se ovako ozbiljno i sustavno pripremala kao za ulogu u 'Najboljim godinama'. No unatoč pripremama, meni je i ovo igra. I ne želim se prestati igrati. Pristupam cijeloj priči ozbiljno, ali tako da ne nestane magija i zaigranost. Jer gluma, po mome mišljenju, i jest igra', zaključila je Nikolina.

Osjećaje iz privatnog brodoloma neće unositi u ulogu: 'Koliko god te priče možda na prvi pogled imaju neke sličnosti, one ipak nemaju nikakvih poveznica, pa iz vlastitog primjera stvarno ne mogu izvući nikakva iskustva. Ne mogu, na žalost ili na sreću, ovu ulogu graditi na doživljajima iz mog stvarnog života.'