TV PUCANJE PO ŠAVOVIMA

Marko sasuo pijanoj Elizabeti istinu u lice

  • Autor: tportal.hr
  • 28.11.2008 16:01:12
  • 26.11.2008 17:03:05

Marku je dosta tračeva pa se u naletu iskrenosti obrušio na Elizabetu, a Sašu je popljuvao u ispovjedaonici

Da je u tajlandskoj BB kući omiljena razonoda tračanje drugih stanara iza njihovih leđa, već i ptice na grani znaju. Ornela je jedina stanarka koja kaže baš sve što misli onome na koga se to odnosi, a čini se da joj se u tome pridružuje i Marko.

Marko je posljednjih tjedana stvarno usamljen. Monikina odsutnost uzrokovala je potrebu da on malo popriča i s drugim stanarima.

Najprije ga je Bigi pozvao u ispovjedaonicu gdje je Marko zaključio da mu je dosta ogovaranja i igrica u kući. Rekao je da smatra da većina stanara ne podnosi kritiku. Prvenstveno je mislio na Betu i Sašu. U potpunosti se slaže s Ornelom koja ima dovoljno hrabrosti reći drugima u lice što misli bez obzira na cijenu.Izašavši iz ispovjedaonice, u Ornelinom je stilu krenuo raščistiti stvari s Elizabetom, na što se ona, u svom stilu, pravila jako smirenom i tolerantnom.

Rekao joj je da ne razumije zašto ona njega ignorira umjesto da mu kaže što je kod njega smeta. Beta se izvlačila i pokušala mu objasniti stvari svisoka, s pozicije starije žene s iskustvom. Marko joj je rekao neka mu ne filozofira i da ne trebaju njemu dva propala braka da bi shvatio neke stvari. Rekao joj je i to da misli za nju da se ne može suočiti s kritikama i da se zato okrene protiv svih koji joj kažu istinu u lice. Zato se posvađala i s Ivanom L. i s Ornelom.

Alkoholizirana Elizabeta riješila se napornog Marka, okrenula Kreši i zavodničkim mu glasom rekla: 'Krešo, reci mi što da učinim, pomozi mi da shvatim.' Krešo je shvatio da s njom ne treba iskreno, pa joj je rekao da je sve u redu i neka se ništa ne brine.

Pratite live stream Big Brothera na tportalu
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više