TV ZANOSNA I U 52.

Toples Kim Cattrall u ime umjetnosti

  • Autor: D.Dž.
  • 28.11.2008 15:52:55
  • 26.11.2008 15:13:52

Glumica Kim Catrall toliko ljubi umjetnost da je pristala slikati se gola u 52. godini života, okružena duplo mlađim ljepoticama

Najpoznatija po svojoj ulozi u seriji Seks i grad, gdje glumi Samanthu Jones, englesko-kanadska glumica Kim Cattrall je odlučila otkriti svoje draži u petom desetljeću života, i to u ime umjetnosti, kako izvještava Daily Mail.

Naime, urednici BBC-jeve emisije The Culture Show su se udružili s umjetnikom i fotografom Tomom Hunterom, da bi napravili modernu verziju Tizianovog remek-djela 'Diana i Actaeon'.Najpoznatija po svojoj ulozi u seriji Seks i grad, gdje glumi Samanthu Jones, englesko-kanadska glumica Kim Cattrall je odlučila otkriti svoje draži u petom desetljeću života, i to u ime umjetnosti, kako izvještava Daily Mail.

Naime, urednici BBC-jeve emisije The Culture Show su se udružili s umjetnikom i fotografom Tomom Hunterom, da bi napravili modernu verziju Tizianovog remek-djela 'Diana i Actaeon'.


Za Kim se mora priznati da je stvarno hrabra jer je na setu projekta bila okružena duplo mlađim ljepoticama kazališne skupine Le Clique.

Kim se pojavljuje u ulozi Diane, a osim mladim golim djevojkama, okružena je i muškim modelima. Na projekt je pristala da bi ukazala na probleme s kojima se susreće umjetnost u Velikoj Britaniji.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više