TV POČEO S EMITIRANJEM

Mitrović predstavio balkanski Fashion TV

  • Autor: D.Dž.
  • 28.11.2008 15:54:06
  • 26.11.2008 14:05:00

U utorak popodne u Srbiji je kreno sa emitiranjem regionalni Fashion TV SEE, kojeg je u Zagrebu na press konfenciji predstavio Željko Mitrović, predsjednik Pink Media grupe

Danas su u Zagrebu na press konfenciji Željko Mitrović i Michael Adam, predsjednik Fashion TV-a, predstavili novi regionalni Fashion TV SEE kanal, koji će pokrivati države bivše Jugoslavije.

Potpisivanjem licencnog ugovora između Pink International Company i Fashion TV-a, sva licencna prava FTV-a za teritorij Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije preneseni su na novoosnovanu kompaniju Fashion TV SEE koja je članica Pink Media Groupe.

Povodom pokretanja Fashion TV SEE (South-eastern Europe) predsjednik Pink Media Group Željko Mitrović i predsjednik Fashion TV-a Michael Adam sazvali su press konferenciju, a osim njih, bili su tu prisutni i direktor Fashion TV SEE-ja Ivan Vlatković i Igor Todorović, urednik novopokrenutog kanala.


Igor Todorović

Mitrović je istaknuo da će se ovaj novi kanal svojim sadržajima baviti teritorijem Alpe Adria regije te da će misija FTV-a SEE-ja biti upravo predstaviti sve relevatne sudionike modnog, urbanog, manekenskog, fotografskog, turističkog, zabavnog i clubbing života ove regije.

Sadržaj kanala bit će podijeljen na 70 posto internacionalnog programa i 30 posto regionalnog, tako da bi tu trebali dobiti priliku dizajneri, manekenke i ostali sudionici modnog svijeta i industrije s ovih prostora.

Michael Adam izrazio je zadovoljstvo zbog pokretanja novog kanala i naglasio da su oduvijek radili s puno modela i modnih agencija iz Hrvatske. Za Mitrovića je kazao da su u njemu našli osobu koja može voditi posao onako kako oni žele te da je već u planu organizacija brojnih evenata po hrvatskoj obali ovoga ljeta, poput izbora za Miss Fashion TV-a, beach partyja i čak mogućnost dolaska Fashion TV broda u rujnu sljedeće godine.


Mitrović i Ivan Vlatković

Todorović i Vlatković su se nadovezali na to rekavši da će FTV SEE biti platforma preko koje će mladi modeli i dizajneri imati mogućnost da dospiju u internacionalni svijet mode te su pozvali sve zainteresirane, koji misle da imaju što ponuditi na tom polju.

Kanal će biti dostupan i u Hrvatskoj, ali nisu točno navedeni operateri kabelske televizije koji će ga prenositi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više