TV LUCY LAWLESS

Ksena zna: Seks je bolje oružje od mača

Lucy Lawless (42), glumica poznata po glavnoj ulozi u seriji 'Ksena – princeza ratnica' i serijalu 'Spartak: krv i pijesak', tvrdi da je seks znatno bolje oružje od mača

'Mrzim tučnjave i akcijske scene, pa sam rado prihvatila ovu u Spartaku. Mnogo je veći izazov pokazati ženu koja manipulira drugima samo uz pomoć svog mozga. Uživala sam glumeći je. Seks je bolje oružje od mača', opisala je Lucy Lawless ulogu Lukrecije, manipulativne supruge vlasnika robova koja umjesto mača kao oružje koristi seks u intervjuu za Gloriju, koji donosi Gloria.com.hr.

Lucy je glumački obilježila uloga Ksene, princeze ratnice, što njoj nije bilo problem. 'Meni taj imidž nije predstavljao problem. Serijal je bio odličan i zahvalna sam za tu ulogu jer me proslavila. No, tek kad su mi producenti rekli kako su se iznenadili kad su vidjeli da u 'Spartaku' potpuno drukčije izgledam, shvatila sam da me pamte samo kao Ksenu.

Neki misle da sam snažna žena, što je možda točno, no imam i mnogo obveza. Majka sam i supruga, i te su mi uloge najvažnije. Tako se ponašam i na snimanju. Ako redatelj želi da skočim iz aviona, to ću i napraviti, ali tek nakon što se pobrinem da moja djeca dobiju ručak', dodala je slavna Ksena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više