TV NOVI REALITY SHOW

Regionalno mršavljenje pred kamerama

  • Autor: N. T.
  • 27.1.2009 12:17:03
  • 27.1.2009 10:00:00

Možda ćemo već od jeseni na jednoj od televizija moći gledati novi reality show za one koji vode mukotrpnu bitku s viškom kilograma

Uskoro bi se mogao početi emitirati novi reality show u kojemu glavna tema neće neće biti zabava, nego mršavljenje. Ideju za projekt osmislio je Desimir Gajić iz Selaca, a kako je rekao, desna ruka u ovom projektu mu je Antimon iz 'Večernje škole' te agencija Apriori komunikacije.

U reality showu sudjelovat će ukupno dvanaest natjecatelja podijeljenih u dvije grupe, koje će činiti po tri žene i tri muškarca. Svatko tko se odluči prijaviti na natjecanje mora imati barem 10 kilograma viška.

Svi natjecatelji provest će 13 tjedana u kampu, uz prisutnost trenera. Prema riječima Desimira Gajića, režim u kampu sličan je onom vojničkom, tako da će u njemu vladati red, rad i disciplina.

Cijeli projekt još nije u cijelosti realiziran jer se čeka odgovor nacionalnih televizija i onih s prostora bivše države, no začetnik projekta toplo se nada da će dobiti zeleno svjetlo za ovaj show.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više