TV FILMSKE NAGRADE MTV-a

Raskalašeni ples Toma Cruisea i Jennifer Lopez

  • Autor: tportal.hr
  • 7.6.2010 10:58:02
  • 7.6.2010 10:05:51

Na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada Jennifer Lopez je ludovala s američkim scijentologom povremeno ga potičući na ples tapšanjem po stražnjici

Toma Cruisea prati reputacija suzdržane i ukočene osobe koja pažljivo čuva svoj privatni život od očiju javnosti dok medijima pažljivo prezentira prikladne isječke obiteljskih druženja sa suprugom Katie Homes i njihovom trogodišnjom kćerkicom Suri.

Međutim, najpoznatiji američki scijentolog potpuno se raskalašio na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada. Zvijezda akcijskih hitova rasplesala se u hip hop točki s atraktivnom Jennifer Lopez. Doduše, ipak je postojao nužan odmak: Cruise je reprizirao ulogu Lena Grossmana, ljigavog i debelog ćelavca iz komedije 'Tropska grmljavina'.

Lopezica se u njihovom zajedničkom nastupu nije suzdržavala pa je dodatno poticala Cruisea na nekontrolirani ples, povremeno ga tapšući po stražnjici. Za to vrijeme čedna Katie Holmes sjedila je u prvom redu i veselo navijala za nastavak plesne parodije koja je kulminirala Cruiseovim pokušajem izvođenja špage. Neuspješnim, naravno.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više