VILIBALD KOVAČ SE VRAĆA KUĆI

'Popit ću malo žestice ako se baš zalomi'

05.06.2010 u 13:14

Bionic
Reading

Iako nije osvojio službenu titulu nove hrvatske zvijezde, Vilibald Kovač zadovoljno je u subotu pakirao kofere, razmišljajući što ga sve čeka u Koprivnici. Svjestan je da će doček biti masovan, da će morati izdržati još jedan nastup, a spreman je, kaže, i 'zaružiti' još jednu noć

Bez obzira na to što mu je pobjedu u showu HTZ preotela Kim Verson, Vilibald Kovač se dobro zabavljao i ostao na afterpartyju do sitnih sati. Valjalo je i malo žešće nazdraviti s novostečenim prijateljima, Juricom, Dujom, Petrom, Adrijanom, Majom i, naravno, curom, što ga je dodatno iscrpilo. Ipak, probudio se u subotu već u 9 ujutro, za što je okrivio nedostatak roleta u sobi.

'Ma nije kriv umor ni alkohol, iako sam popio malo štoka, rano sam se probudio jer mi je svjetlo tuklo u oči', rekao je Vilibald. Koferi su bili spremni oko podneva, a sad ga čeka rodni grad.

'Ne mogu ni zamisliti što me čeka u Koprivnici. Gradonačelnik Mršić je organizirao veliki koncert na trgu, srećom svirat će i bend Zodiac pa će mi dečki uskočiti budem li opet imao problema s grlom, odnosno glasom', rekao je Vilibald.

To što nije pobijedio nije ga obeshrabrilo. 'Nisam bio razočaran, možda je tako bolje za mene i moj stil, još se tražim. Kim je bolji profil pobjednice, ima više iskustva na pozornici, ja ću pak pokušati naći pjesme koje mi odgovaraju. A i pobjednička pjesma 'Nevidljivo blago' nekako je više za nju', iskren je Vilibald.

'Kim će se dobro snaći, ona je od početka odlična, a ja sam upravo u showu puno naučio i shvatio koliko toga u glazbi zapravo ne znam. Tu me čeka puno, puno posla', zaključio je.