TV PO TKO ZNA KOJI PUT

Josip odbio Jelenu i oteo se njezinom zagrljaju

  • Autor: M.B.
  • 1.6.2010 13:22:49
  • 1.6.2010 12:16:25

Iako ga je stjerala u kut i nadala se nekakvom toplom zagrljaju, Josip je i ovaj put ostao hladan te otkrio Jeleni da joj neće reći ono što misli o njoj pred četiri milijuna gledatelja

Jelena i Josip hodali su preko dvorišta do malog trijema iza kuće. Jelena je tada stala u kut i čvrsto povukla Josipa kako bi ga zagrlila. Oteo se njenom zagrljaju sa širokim osmjehom na licu. Napetost među ovo dvoje farmera bila je očita, a ovakve 'incidentne' situacije bile su sve češće.

Bio je pravi trenutak za velike riječi. 'Slušaj, sad ću ti nešto priznati', rekao je Josip, a Jelena se ponadala konačno dobiti nekakvo 'zeleno svjetlo' od suzdržanog farmera. 'Kad opereš suđe, ne moraš odmah u vrt', rekao je hihoćući i nadajući se da će šalom razbiti napetost u zraku. 'Glup si!' iznervirano je viknula Jelena jer se po tko zna koji put emotivno izložila sve kako bi je Josip iznova odbio.

'Nisam, čuješ li?!' htio je nekako pokrpati situaciju. 'Ne mogu vjerovati, majke mi', rekao je Josip. 'Što ne možeš vjerovati?' zanimalo je temperamentnu Dalmatinku. 'Pa smišna si mi.' 'Zašto?' nije odustajala. 'Čuj, zašto. Hoćeš da ti kažem pred četiri milijuna ljudi?' Josip se izmotavao. 'Ajde, odvaži se! Lijepo mi reci pred četiri milijuna ljudi', Jeleni se više sviđa direktniji pristup. 'Moram ići hraniti životinje. Dozvoli', rekao je Josip i do kraja iznervirao Jelenu. 'Ma nema šanse da ti se više obratim', durila se iznova odbijena Jelena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više