TV PONOSAN NA 14 CENTIMETARA

Marko izradio skulpturu svoje muškosti

  • Autor: tportal.hr
  • 28.11.2008 19:27:49
  • 25.11.2008 19:34:35

Umjesto da se bavi zadatkom, Marko je iz dosade, ali i šale izradio skulpturu svoje muškosti, koja je kasnije postaja jedna od kula na pješčanom dvorcu

Gradnja dvorca stanarima već pomalo ide na živce. Shvatili su da zadatak i nije baš tako jednostavan te zaključili da su možda malo prenaglili s okladom na sedamdeset posto.

Kako cijele dane provode u pješčaniku, i to prljavi, shvatili su da je idealno vrijeme za crni humor. Ne prestaju smišljati spačke oko toga kako se potajno oprati, a da ih Veliko Oko ne vidi. Marko se pak odlučio našaliti sa svojom muškosti.

Znamo da je već više puta na dnevnome redu bila tema veličine 'muškosti' naših stanara. Tako smo saznali da je Mrkva ponosni vlasnik moćne alatke od dvadeset centimetara, a Marac jadan ima samo četrnaest.

Dok je Mrkvinu muškost njegova Rina opjevala, Markovu je njegova Monika ismijala. U razgovoru s Rinom rekla je da ne spominje tu veličinu pred kamerama, jer se ne želi sramotiti pred cijelom Hrvatskom.

Da su Marku sve te priče i šale nevažne i da mu je njegovih četrnaest centimetara sasvim dovoljno, pokazao je prikazavši ih u skulpturi od pijeska. Materijal je potrošan pa će skulptura brzo nestati, no možda se Marac jednom odluči svoju muškost ovjekovječiti u kamenu.Pratite live stream Big Brothera na tportalu
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više