DJEVOJKE IZ SUSJEDSTVA

Kako žive Playboyeve zečice

24.01.2009 u 08:00

Bionic
Reading

One su prelijepe plavuše, barem po standardu Hugha Hefnera, a uz to su vrlo talentirane. Njihovo najveće umijeće je često skidanje do gola, koje im je otvorilo vrata svijeta glamura. Upoznajte djevojke Playboyeva dvorca

Hugh Hefner u svojim osamdesetima izgleda kao starčić koji voli nositi pidžame u svim prilikama jer nije svjestan gdje se točno nalazi. No iza pidžame i vječnog osmjeha krije se vlasnik multimilijunskog izdavačkog carstva izgrađenog na leđima golih djevojaka i zečića.

Stari Hef probio je norme američkog ćudoređa i okrenuo naglavce poimanje golotinje i seksualnosti kada je 1953. izdao prvi broj Playboya. Počeo je s nakladom od 53.000 primjeraka, a nakon 20 godina, taj broj narastao je na vrtoglavih šest milijuna primjeraka mjesečno diljem svijeta. U međuvremenu je Playboy prerastao u smjernicu koja određuje koliko daleko se smije prijeći granica erotike, čak i pornografije.

Hugh Hefner na zabavi u Playboyevom dvorcu 1973. godine. Iskusni partijaner

Kada je 1982. postavio svoju kćer Christie za kormilo kompanije, Playboy je već bio ogromna mašinerija sačinjena od časopisa, kabelske televizije, videoprodukcije, linije odjeće te bogatog modnog asesoara. No više od toga, Playboy je postao prepoznatljivim dijelom moderne kulture.

Mnogi muškarci zavide Hefu na životu pravog i originalnog plejboja, u čemu je on prepoznao još jednu priliku za zaraditi koji novčić i povećati svoju popularnost. Otvorio je vrata Playboyeva dvorca kamerama televizije E! Entertainment od čega se izrodio superpopularni reality serijal Girls of the Playboy Mansion. Serija je porušila sve rekorde gledanosti E! Entertainmenta. Borci za ćudoređe kojima je smetala činjenica da se u udarnom terminu prikazuje poligamni život starca s njegove tri priležnice, koje se usto često razgolićuju, utišani su bukom gledatelja koji su trenutno postali obožavatelji Hefovih zečica.

Holly, Bridget i Kendra
prave su zvijezde Playboyeva dvorca. Ne smeta im što su sve tri u vezi s Hefom, u njihovom glamuroznom životu nema mjesta za ljubomoru. Dapače, djevojke se izvrsno slažu i daju si potporu u napornim zadacima snimanja novih Playboyevih duplerica. U pauzama između zamornih snimanja u kojima do izražaja dolazi njihov neprocjenjivi talent, djevojke se zabavljaju u pravom Playboyevom stilu.

Prosječan dan u Playboyevom dvorcu

Tulumi u dvorcu već su dobro poznata tradicija, a djevojkama ne treba previše povoda ne bi li ih priredile te priuštile gostima kvalitetan striptiz. No stalno tulumarenje u dvorcu lako postane zamorno za ambiciozne djevojke poput Holly, Bridget i Kendre pa serija prati njihova brojna putovanja po luksuznim odmaralištima poput Aspena ili po događanjima poput Kentucky Derbyja, najvećeg konjičkog natjecanja u Americi.

Nije trebalo proći previše vremena da se počnu javljati prve trzavice, kao u pravoj sapunici. Holly, najdraža Hefova djevojka, počela se osjećati ugrožena Kendrinim glasnim nastupom, a nakon što su u javnost procurile njezine izjave da je Hef više ne zadovoljava ni u krevetu, Holly je odlučila napustiti dvorac. Za razloge odlaska nije navela ni ljubomoru ni svoj nezadovoljen libido, nego želju da napravi nešto kvalitetno od svog života, budući da joj je cijela dotadašnja karijera vezana uz Playboy.

Hef naravno nije komentirao svoj navodni manjak ljubavnog umijeća, čak je i s vječnim smješkom ispratio i ostale dvije djevojke iz dvorca. Vođene Hollynim primjerom, djevojke su hrabro krenule iz plejbojevog okrilja u bijeli svijet u potrazi za novim karijerama.

Nakon što su napustile Playboyev dvorac, djevojke su napokon progovorile o svom životu s Hefom, koji ipak nije bio tako bajan. Holly je u kasnijim intervjuima priznala da joj nije odgovarao život konkubine i dijeljenje Hefa s još dvjema djevojkama. Usto, potiho je patila jer je znala da se nikada neće udati za Hefa i imati djecu s njim, što joj je bila velika želja.

Hefner je na to odgovorio izjavivši da je izuzetno voli i da vjeruje da će biti zajedno do kraja života, ali brak se jednostavno ne uklapa u njegovu sliku. 'Nije osobna stvar, jednostavno nemam sreće s brakovima', rekao je Hef. Veza između njega i Holly ipak je pukla kad se zečica zaljubila u iluzionista Chrissa Angela, a Hef je nakon prekida izjavio da mu nikad nije bilo teže nego kad ga je Holly ostavila.

Kendra
, gledateljima najdraža od triju plavuše zbog svog glasnog i beskompromisnog imidža 'loše djevojke' koja često priča o seksu, nakon odlaska se također požalila da ju je Hefner rijetko posjećivao noću te kako se s Hefom uopće nije viđala iako su živjeli u istoj kući, nego bi ga sretala na hodniku jednom tjedno. Zbog Hefova pomanjkanja interesa za nju, Kendra se iskradala iz Playboyevog dvorca kako bi se upuštala u seksualne avanture. 'Morala sam se seksati da osjetim da sam mlado i zdravo ljudsko biće', rekla je Kendra.

Interesantan je bio i prekid ljubavne veze Hefa i Kendre. Naime, iako je već objavila zaruke sa zvijezdom američkog nogometa Hankom Baskettom, Kendra je pristala ostati s Hefom kao njegova djevojka do kraja 2008, točnije do isteka sezone serijala Girls of the Playboy Mansion. Vjenčanje s Baskettom najavljeno je za lipanj tekuće godine, a kruže glasine da bi je do oltara trebao ispratiti upravo Hugh Hefner.

Hef s blizankama Karissom i Kristinom te novom zečicom Dashom

Kendra se u daljnjoj karijeri vidi u ulozi sportske komentatorice ili kao profesionalna maserka, a okušala se i u repanju u MTV-jevom natjecanju Celebrity Rap Superstar kada je osvojila drugo mjesto.

Najstarija Hefova djevojka, Bridget, zgrozila se kada je čula za Kendrine seksualne eskapade te izjavila da je Hefu uvijek bila vjerna. Iako se zabavljala u Playboyevom dvorcu i uživala u glamuroznom životu, priznala je da joj je takav život dosadio. 'Kad živite u dvorcu, stalno gledate iste stvari', rekla je. Napustila je Playboyevo imanje kako bi se okušala u glumi. Dosad se već pojavila u nekolicini filmova, a od ove godine vodit će seriju Bridget's Beaches na Travel Channelu.

U međuvremenu, Hefu nije trebalo dugo da nađe nove ljubavnice. Nove plavuše Playboyeva dvorca su Crystal, studentica psihologije koja se još nije skinula za Playboy te vatrene blizanke Karissa i Kristina, a s obzirom na to da potonje u svom portfelju, osim nekoliko duplerica u Playboyu, imaju i kriminalni dosje zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, najnovija sezona Girls of the Playboy Mansiona nesumnjivo će ponovo porušiti sve rekorde gledanosti.Ne propustite Girls of the Playboy Mansion na E! Entertainmentu!