TV SPLETKE NA FARMI

Nikol tuži Avu zbog klevete da se seksala s Josipom

Ava je Josipu u opuštenom razgovoru otkrila da je bivša farmerica koja ima dečka, Nikol Bulat, zaljubljena u njega te dodala da ona zna da su se njih dvoje seksali na Farmi. Nikol je odlučila podići tužbu za klevetu protiv Ave

Dobro je poznata stvar da Ava Karabatić prije kaže pa onda razmisli o tome što je rekla. Budući da je farmerice Jelena i Sabina u posljednje vrijeme sabotiraju, odlučila je popodne provesti u razgovoru s Josipom kojem je kazala da je bivša farmerica Nikol zaljubljena u njega te da ona 'ima spoznaje da su se njih dvoje seksali na Farmi'.

Ava je cijelu priču započela nakon što je Josip izjavio da mu je od žena na farmi Nikol bila simpatična.

'S njom si se seksa'!' kao grom iz vedra neba ispalila je Ava. 'Molim, otkud ti to?' šokirano je upitao Josip.

Ava je mirno rekla: 'Ona je zaljubljena u tebe, je l' ti to znaš?' Kasnije, tijekom razgovora, Josip se nekoliko puta vraćao na temu Nikol, a Ava je i dalje ostala pri svom stavu da je bivša farmerica bila zaljubljena u njega. 'Ja kad nešto znam, onda znam!' zaključila je svoju temu o Nikol Ava.

Nikol je cijelu priču demantirala za 24 sata te dodala da je sretno zaljubljena u dečka s kojim je već neko vrijeme. Budući da joj je narušila idilu,  Nikol će podići tužbu za klevetu protiv Ave.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više