TV 'SRETAN SAM'

Tarik Filipović: Stvarno, sve imam, ništa više ne želim

Zaštitno lice 'Milijunaša' Tarik Filipović oprašta se od kviza koji mu je donio veliku popularnost

Kviz Tko želi biti milijunaš i voditelj Tarik Filipović odradili su blistavih sedam sezona. U nedjelju 30. svibnja prikazat će se posljednja emisija popularnog kviza, a 1220. natjecatelj sjedit će u vrućem stolcu po posljednji put. Tarik je svoje dojmove ispričao za Jutarnji list.

'Tko želi biti milijunaš s vremenom je postao dio mojeg života, vrlo brzo sam ga prestao doživljavati kao isključivo poslovni angažman, stvarno sam uživao raditi ga... Nekako sam se srodio s tim projektom, ostat će mi u izuzetno lijepom sjećanju', rekao je nostalgično Tarik koji će od jeseni voditi kviz 1 protiv 100.

Iako mu je Milijunaš donio slavu, znalo se dogoditi da ga nisu htjeli zbog kviza angažirati kao glumca.

'Bilo je i toga. Nešto sam čuo, nešto sam znao, ali kad čovjek podvuče crtu, nije ni toga bilo previše', kaže Tarik koji ne zna kakav bi bio kao natjecatelj. 'A čujte... Ovisi kako bi mi grah pao. Ja sam se cijelo vrijeme igrao zajedno s natjecateljima. Ponekad sam imao osjećaj da bih bez ijednog džokera došao do 250.000 kuna. A nekad sam znao zapeti na trećem pitanju. Ovisi kako bi mi se posložio niz pitanja. U proteklih sedam sezona shvatio sam da imam znanja za koja i nisam bio svjestan da ih posjedujem. Definitivno sam jak u sportu, a nešto slabiji u zemljopisu. Kada bih mogao birati, izabrao bih sport i književnost, to mi ide', iskren je glumac i voditelj kojeg čekaju mnogi izazovni projekti.

'Rene Bitorajac i ja spremamo novi kazališni autorski projekt, nakon toga u mojoj matičnoj kući, Kerempuhu, spremamo još jednu predstavu, a uskoro u Sarajevu počinjem snimati film s Enverom Puškom.'

Osim toga, Tarik je i privatno jako zadovoljan. 'Apsolutno, da! Stvarno, sve imam, ništa više ne želim. Da, sretan sam čovjek, apsolutno sretan!'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više