ŠTO ĆE ŠPIRO REĆI?

Pijana Ava pokušala Stjepana poljubiti u usta

21.05.2010 u 11:14

Bionic
Reading

Vidjevši da je Ava popila previše vina, Stjepan joj je priskočio u pomoć. Nakon što joj je namjestio krevet, Ava ga je namjeravala poljubiti u usta, no on joj je ponudio obraze

Iako je Ava sve vrijeme bila uvjerena da je Stjepan ne voli, briga koju joj je pružio kada je malo previše zavirila u čašicu uvjerila ju je u suprotno. Dok su svi pili i pjevali u susjednoj sobi, slavljenica Ava nesigurnim je korakom šetala po kuhinji. Stjepan joj je savjetovao da sjedne te joj ponudio stolicu. Zatim joj je natočio vodu u lončić te joj rekao: 'Polako pij, popij sve.'

Ava ga je poslušala te nastavila sjediti na stolici, nemoćna da se pomakne u bilo kojem smjeru - prema kućici za sluge ili pak prema blagovaonici u kojoj se sve treslo od pjesme i bučnih glasova farmera. Za nekoliko minuta partijaneri su se iz blagovaonice preselili u kuhinju te je Mutti ponudila Avu vinom. 'Mutti, Mutti', pokušao je sveopćoj gužvi upozoriti Stjepan Branku da to ne čini. Kako mu to nije pošlo za rukom, kao da mu je dodijeljena uloga osobnog čuvara, Stjepan je uzeo šalicu s vinom iz Avine ruke i odložio je na stol. Ma neće joj ništa biti.

Ja sam s njom', govorila mu je Branka. 'Dosta je pila i gotovo', rekao je autoritativno Stjepan Branki. 'Pa i ja sam previše pila', zaključila je Mutti.

U jednom trenutku gazda je upitao Avu, vidjevši da joj nije baš najbolje, gdje se trenutno nalazi. 'U oblacima', rekla je Ava. Elio ju je prekorio zato što je pila kada ništa nije jela, a Kiki je rekao da će Ava opet doći sebi pa će feštati s njima. Zatim ju je Stjepan uzeo za ruku i odveo do kućice za sluge. Na brzinu joj je raspremio krevet, dok je Ava pokušavala skinuti neke 'rekvizite' sa sebe.

'U krpe i na spavanje. Sutra ću ti čestitati rođendan', rekao je strogo Stjepan i krenuo prema izlazu. No na putu mu se našla Ava i zagrlila ga te ga pokušala poljubiti u usta. Stjepan joj je ponudio obraz. Ava mu se zahvalila na brizi, a Stjepan se zaputio prema izlazu.