TV UTJECAJ RAKIJE

Ava se dirala po međunožju, Sabina izvijala bokovima

  • Autor: M.B.
  • 19.5.2010 14:40:13
  • 19.5.2010 13:40:49

Nakon nekoliko čašica rakije, djevojke su izvele pravi show pjevajući pjesmu Elija Piska 'Diže mi se diže', a vrhunac je bio kada je s radija zasvirao Thompsonov klasik 'Moj Ivane' - Sabina je izvijala bokovima, a Ava se dirala po međunožju

Umorna od hrpe suđa koju svaki dan opere, Ava je zaključila da se ona ne protivi tomu da radi i 20 sati dnevno ako treba, ali da barem dva sata prođu u, kako je rekla, zaj******** i smijehu. Ubrzo je ustala od stola i počela pjevati Elijevu pjesmu Diže mi se diže te se u tren farmom pronijela izuzetno histerična verzija spomenute pjesme i stihovi 'diže mi se diže, diže mi se tlak kad u tvom oku vidim onaj znak...' u Avinoj, Jeleninoj i Sabininoj izvedbi. Ava se u jednom trenutku rakijaškog ludila počela pipkati i češkati po međunožju. Aludirajući na strogoću aktualnog gazde, djevojke su salutirale poput vojnika i pjevale.

Thompson bacio farmere u trans

Kako je i Ivo uspio gucnuti malo rakije, raspoloženje mu je bilo na nivou i osmijeh mu se vratio na lice te je u jednom trenutku zaplesao sa Sabinom i tako oduševio farmerice svojim umijećem na plesnom podiju. Sabina mu je na kraju čestitala: 'Svaka čast, super plešeš!', rekla je starleta iz Dugog Sela. A onda je potpuno došla na svoje, jer je dobila priliku pokazati svoje čuveno izvijanje bokovima na neki folk hit.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više