U 25. GODINI ŽIVOTA

Iva Bagić izgubila životnu bitku

06.05.2010 u 10:33

Bionic
Reading

Nakon duge bitke s tumorom na mozgu, u noći sa srijede na četvrtak umrla je RTL-ova voditeljica Iva Bagić (25)

Iva Bagić bila je jedno od zaštitnih lica RTL-a, a prije šest godina je oboljela od zloćudnog tumora na mozgu. Nakon duge bitke s bolešću, pet operacija i liječenja u Švicarskoj, u noći sa srijede na četvrtak Iva je izgubila posljednju bitku, saznaje Nacional.hr.

Dugo i ustrajno borila se protiv opake bolesti. U javnim istupima uvijek je zračila optimizmom, nudeći ljudima koji je vole, sebi i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, nadu u izlječenje. Povratke kamerama najavila je nekoliko puta, sa svakim izlječenjem, nažalost, kratkog daha, što je najbolje pokazivalo njenu vjeru u sebe. A javnost je prepoznala hrabrost, ljudsku snagu i vjeru, svesrdno je podržavajući u odvažnoj bitki.

Kao studentica Pravnog fakulteta, Iva je stigla na RTL, gdje je počela s vremenskom prognozom da bi potom vodila emisije Salto i Look, obogativši ih svojom životnom vedrinom i radošću, te je vrlo brzo postala jedno od omiljenih televizijskih lica. Nerijetko je naglašavala da nikad neće postati zvijezda jer su one, ipak, samo na nebu. Bolest ju je spriječila da demantira samu sebe, barem u televizijskom poslu, ali vjerujemo da je posljednjim uzletom dotaknula one prave zvijezde.

Posljednji pozdrav Ivi Bagić možete uputiti ovdje